En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Şimdi benim suçum ne :bilmem: Sonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor :A Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek :F

@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
En Favori Yabancı başlayacak zaten, beklediğimden erken bitti :D
Bu arada MFÖ ve Duman arasında bronz madalya düellosu yapayım diyorum nasıl olur? :D @XanTier @Çiğdem-

Şimdi benim suçum ne :bilmem: Sonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor :A Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek :F

@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır :A:A

Bu arada MFÖ ve Duman arasında bronz madalya düellosu yapayım diyorum nasıl olur? :D @XanTier @Çiğdem-
Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de. :A

Doğru olmaz çünkü diğer elenenler belki bu iki grupla eşleşseydi üst tura çıkardı :D

Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır :A:A

Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de. :A
Tamam aldım mesajı.
Senle ilgili tuhaf işlere ses etmeyecem :ppp:

Yarı finali geçenler finale çıktı zaten :D

Fanatizme esir olmak istemiyorum :D @destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum :A Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey :D
Hayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.
Yapmamalısın. Mantıklı değil
@XanTier @destere @MasacRE-

Asıl böyle @destere nin ağzına sakız olacaksın.
Hepsi bu iki finalisten başkasıyla eşleşseydi garanti ilk 4teydi :D

Haha :F İstediğin şeye bakmakta özgürsün ama :A

Evet, ben dahil herkesin aklına ilk bu geliyor :F
Yok sen bana ayarı verdin :T: mesaj misli misli alındı :T:

Hayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.
Yapmamalısın. Mantıklı değil
@XanTier @destere @MasacRE-

Asıl böyle @destere nin ağzına sakız olacaksın.
Hepsi bu iki finalisten başkasıyla eşleşseydi garanti ilk 4teydi :D

Yok sen bana ayarı verdin :T: mesaj misli misli alındı :T:
Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var. :A Bu mantıkla hiç bir turnuvada 3.lük maçı yapılmamalı :A Ayrımcılık olacak ama kız olduğun ne kadar da belli :A:A

Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var. :A Bu mantıkla hiç bir turnuvada 3.lük maçı yapılmamalı :A Ayrımcılık olacak ama kız olduğun ne kadar da belli :A:A
Bildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.
Oylamada bulunmayacağım açtığında :)

Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur :D
Bilinmeyen gruplara yazık olur

Zaman zaman ben böyle ayarlar veririm. Çok takma :A:A @mrt-06
Bende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim :D
Geçti artık :)

Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur :D

Yapmayacağım zaten :D Ama mantıklıydı :A
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-

Yapmayacağım zaten :D Ama mantıklıydı :A
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-
Bir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmaz :D

Bir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmaz :D
Kendin ver kararı :D O öneriyi ben vermiştim zaten :D Sen karşı çıkmıştın :A Ben tam ortadayım :D