Tövbe estağfirullah bunların yüzüne nolmuş?Lordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum@Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirler
Tövbe estağfirullah bunların yüzüne nolmuş?Lordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum@Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirler
Hhaha çocukmusun ayollGece rüyama girer ya bunlar açamam şimdiNas Felak okuyarak izlerim yarın
final neyine onlarin? 2 tane dogru durust album yapamamis grupModel kazanır inşallah, en azından finali görmeli
Türkiye'nin en kaliteli gruplarından bence. Diğer Masallar albümünü dinle.final neyine onlarin? 2 tane dogru durust album yapamamis grup
Guzel sarkilari var tabi ki. Ama donemlik bir grup oldu onlar. Zaten ayrildilar. MFÖ, Duman. Athena gibi 20-30 yillik gecmisi olan gruplar varken onlarin finale cikmasi baya sacma olurTürkiye'nin en kaliteli gruplarından bence. Diğer Masallar albümünü dinle.
Etikette yokum ve unutmuştum oylamayı. Şans eseri girmeseydim "jüri" olduğum konuda oy kullanmamış olacaktım.
sensiz etiket olur mu hiç ablacımBen oy atmışım ama etikette duruyorum
sensiz etiket olur mu hiç ablacım
nasıl unutmuştun? O kadar konuştuk hem deEtikette yokum ve unutmuştum oylamayı. Sans eseri girmeseydim "jüri" olduğum konuda oy kullanmamış olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?