İsim sevgisinden de oy gele bilirYabancı gruplarda birçok kişi adamların tiplerine göre oy atacakmış gibi hissediyorum @S.G.A.T.
Resimleri yerine en sağlam şarkılarını kullansan? @MasacRE- Nirvana - Smell like gibi falanŞarkıları olsa dinleyip şey ederlerdi ama daha önce duymayıp bilmedikleri olacak bence de tiplere bakıp oy gelebilir @S.G.A.T.
Şarkıları olsa dinleyip şey ederlerdi ama daha önce duymayıp bilmedikleri olacak bence de tiplere bakıp oy gelebilir @S.G.A.T.
İsim sevgisinden de oy gele bilir
soruyu daha görmeden cevapladın TebriklerKonuya her grubun birer şarkısı konabilir ama o zaman da gruba değil şarkıya oy veriyormuşuz gibi olur, yine saçma olur Artık ilgisi olan oylasın ne yapalım
İsim sevgisinden de oy gele bilir
Resimleri yerine en sağlam şarkılarını kullansan? @MasacRE- Nirvana - Smell like gibi falan
@MasacRE- dediği gibi şarkıları oylamış oluyorlar oyüz den format gereği fotoları koyucan artık , yakışıklıları koy seç @Yiğitt i kapKonuya her grubun birer şarkısı konabilir ama o zaman da gruba değil şarkıya oy veriyormuşuz gibi olur, yine saçma olur Artık ilgisi olan oylasın ne yapalım
Benim favorim Pink Floyd Şöyle bir yahuşuhlu var bünyesinde. Oylarınızı bekliyoruz @Yiğittsoruyu daha görmeden cevapladın Tebrikler
Kurt Cobain'in tipsiz çıktığı bir foto seçeyim o zaman, yarışmayı Pink Floyd kazanmalı @Çiğdem-galip belli o zaman
Lordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum @Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirlergalip belli o zaman
Bir an düşününce kahkaha attimLordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum @Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirler
Tamam işte Kurt'e sabotaj yapacağım La şöyle bir görsellere baktım da adamın tipsiz çıktığı foto yok işim zorKurt Cobain varken kim ne yapsın Pink'i Kurt Cobain ismi tanıdık geldi mi @Çiğdem- cim?
İsim den çıkaramadım , kim ayollKurt Cobain varken kim ne yapsın Pink'i Kurt Cobain ismi tanıdık geldi mi @Çiğdem- cim?
Hayır o ilk başta vardı sadece ayrıldı sonra Siz benim attığıma bakın
işte can alıcı kısım Çukurda Yamaç'ın gençlikte son ses dinlediği adam var ya işte bu Ayrıca odada adamın posteri var Nirvana'nın Hatta geçen bölüm dedi Sena Yamaca unuttun mu Nirvana'yı, Kurt Cobain'i diyeİsim den çıkaramadım , kim ayoll
Kısa bir viki gezintisi yaptım. Grubun beyni bu adamHayır o ilk başta vardı sadece ayrıldı sonra Siz benim attığıma bakın
Ne yazık ki 27sinde intihar etti adam ve Nirvana 5. profosyonel yılında dağıldı.
işte can alıcı kısım Çukurda Yamaç'ın gençlikte son ses dinlediği adam var ya işte bu Ayrıca odada adamın posteri var Nirvana'nın Hatta geçen bölüm dedi Sena Yamaca unuttun mu Nirvana'yı, Kurt Cobain'i diye
SGAT yılanlıkta @mrt-06 ya tur bindirdi