En Favori Türk Müzik Grubu | D Grubu

Hangi 2 isim üst tura yükselsin?

• Mor ve Ötesi

Oy: 21 65.6%
  • Kolpa

Oy: 20 62.5%
  • Neyse

Oy: 0 0.0%
  • Pinhani

Oy: 18 56.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Kurban baya bayağı grupmuş. Bir şarkılarını da tanıdım. Rock'n Coke konser geçmişleri var. Ben nasıl kaçırmışım :D Onlar kalsın. :D
Kurtalan Ekspres yolcu gibi :D Yerine Kargo
Pilli Bebek ve Sefarad arasında da seçim yapmak gerekiyor. Sizce hangisi? :D @MasacRE- @Çiğdem-

Kurban baya bayağı grupmuş. Bir şarkılarını da tanıdım. Rock'n Coke konser geçmişleri var. Ben nasıl kaçırmışım :D Onlar kalsın. :D
Kurtalan Ekspres yolcu gibi :D Yerine Kargo
Pilli Bebek ve Sefarad arasında da seçim yapmak gerekiyor. Sizce hangisi? :D @MasacRE- @Çiğdem-
Kurtalan Ekspres'i koydun artık ya diğerlerinden çıkar :D

Cartel ile Blues eklemişsin onlar ne onları çıkar ya :A Blues müzik türü değil mi ayrıca yanlış mı yazdın ne yaptın :D

Bi an küfür edeceksin sandım :F

Var :A
Onu ben söylemedim oy atan olmaz diye ama ben atarım o kalsın hem Behzat Ç'cilerden gelebilir oraya oy :A

Kurtalan Ekspres'i koydun artık ya diğerlerinden çıkar :D

Cartel ile Blues eklemişsin onlar ne onları çıkar ya :A Blues müzik türü değil mi ayrıca yanlış mı yazdın ne yaptın :D
blues yok ki :D Cartel kalsın ya onlarsız olmaz. Baya geçmişleri var :A
Redd, Flört, Kurtalan Ekspres, Pilli Bebek ve Sefarad arasından ikisi elenmeli :D @Çiğdem-

Redd, Flört, Kurtalan Ekspres, Pilli Bebek ve Sefarad arasından ikisi elenmeli :D @Çiğdem-
Blues diye bir şey yazıyor başta o ne :D Cartel rap grubu değil mi ya kim verecek ona oy forumda rap dinleyen mi var :A Flört ile Kurtalan'ı yayınladın artık çıkarmak olmaz ki :D O zaman Redd ile Sefarad'ı şutla :A

Blues diye bir şey yazıyor başta o ne :D Cartel rap grubu değil mi ya kim verecek ona oy forumda rap dinleyen mi var :A Flört ile Kurtalan'ı yayınladın artık çıkarmak olmaz ki :D O zaman Redd ile Sefarad'ı şutla :A
Safarad kalsın Pilli Bebeği şutla o ne ayoll :F :F :F

Pilli Bebek efsanedir, kimse oy vermezse ben tek başıma temsil ederim onu :A (Kendisi de oy vermedi)

Flört konmamış daha pardon, o zaman Flört'ü çıkar @S.G.A.T. Pilli Bebek ile Sefarad kalsın :D
Durun ya aklım karıştı :D Kurtalan A grubunda zaten :F Yeni Türkü ile yerini değiştirdim şimdi aklıma geldi pardon :D
Flört, Redd yarışmadan çıkıyor o zaman :D @Çiğdem-

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.