aa efsaneyi unutmuşuz 😱İyi ki listeyi yolla demişim kargo nasıl olmaz 😱😱😱
düzenledimHangisi Kurban mı Kolpa mı 😱
aa efsaneyi unutmuşuz 😱İyi ki listeyi yolla demişim kargo nasıl olmaz 😱😱😱
düzenledimHangisi Kurban mı Kolpa mı 😱
Anaa Kargo'yu ben de unutmuşum 😱 İyi oldu bak onu hatırlattığın bir işe yaradınİyi ki listeyi yolla demişim kargo nasıl olmaz 😱😱😱
Anaa Kargo'yu ben de unutmuşum 😱 İyi oldu bak onu hatırlattığın bir işe yaradın
Sizin yapacağınız işe güvenmemiştim Pilli Bebeği alın sizaa efsaneyi unutmuşuz 😱
düzenledim
Pilli Bebek yok ki ben görmedim onu nereden çıkardınSizin yapacağınız işe güvenmemiştim Pilli Bebeği alın siz
Bi an küfür edeceksin sandımSizin yapacağınız işe güvenmemiştim Pilli Bebeği alın siz
VarPilli Bebek yok ki ben görmedim onu nereden çıkardın
Kurtalan Ekspres'i koydun artık ya diğerlerinden çıkar
Onu ben söylemedim oy atan olmaz diye ama ben atarım o kalsın hem Behzat Ç'cilerden gelebilir oraya oyBi an küfür edeceksin sandım
Var
blues yok ki Cartel kalsın ya onlarsız olmaz. Baya geçmişleri varKurtalan Ekspres'i koydun artık ya diğerlerinden çıkar
Cartel ile Blues eklemişsin onlar ne onları çıkar ya Blues müzik türü değil mi ayrıca yanlış mı yazdın ne yaptın
Blues diye bir şey yazıyor başta o ne Cartel rap grubu değil mi ya kim verecek ona oy forumda rap dinleyen mi var Flört ile Kurtalan'ı yayınladın artık çıkarmak olmaz ki O zaman Redd ile Sefarad'ı şutlablues yok ki Cartel kalsın ya onlarsız olmaz. Baya geçmişleri var
Redd, Flört, Kurtalan Ekspres, Pilli Bebek ve Sefarad arasından ikisi elenmeli @Çiğdem-
Blues diye bir şey yazıyor başta o ne Cartel rap grubu değil mi ya kim verecek ona oy forumda rap dinleyen mi var Flört ile Kurtalan'ı yayınladın artık çıkarmak olmaz ki O zaman Redd ile Sefarad'ı şutla
Safarad kalsın Pilli Bebeği şutla o ne ayollblues yok ki Cartel kalsın ya onlarsız olmaz. Baya geçmişleri var
Redd, Flört, Kurtalan Ekspres, Pilli Bebek ve Sefarad arasından ikisi elenmeli @Çiğdem-
Pilli Bebek efsanedir, kimse oy vermezse ben tek başıma temsil ederim onu (Kendisi de oy vermedi)Safarad kalsın Pilli Bebeği şutla o ne ayoll
Durun ya aklım karıştı Kurtalan A grubunda zaten Yeni Türkü ile yerini değiştirdim şimdi aklıma geldi pardonPilli Bebek efsanedir, kimse oy vermezse ben tek başıma temsil ederim onu (Kendisi de oy vermedi)
Flört konmamış daha pardon, o zaman Flört'ü çıkar @S.G.A.T. Pilli Bebek ile Sefarad kalsın
Durun ya aklım karıştı Kurtalan A grubunda zaten Yeni Türkü ile yerini değiştirdim şimdi aklıma geldi pardon
Flört, Redd yarışmadan çıkıyor o zaman @Çiğdem-
Ben de onu diyorum sana Serhan, Kurtalan'ı ankete koydun diyeOzaman Flort çıksın evet @S.G.A.T. Kargo ve Safarad yeter gerisi öyle kalsın
Ben de onu diyorum sana Serhan, Kurtalan'ı ankete koydun diye
Neyse iyi bir orta yol bulduk böyle olsun bakalım
O değil de ayoll forumun zaten yabancı müziğe ilgisi az , Yabancı grupları nerden bilsinlerDurun ya aklım karıştı Kurtalan A grubunda zaten Yeni Türkü ile yerini değiştirdim şimdi aklıma geldi pardon
Flört, Redd yarışmadan çıkıyor o zaman @Çiğdem-
Tabi ki. En Favori Türk Sarı Kafa Müzik Grubuna kadar yolu varBu yarışma niye başladı. Athena şampiyon olamayınca kendini burada mı şampiyon edeceksin ne olacak. @S.G.A.T. @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60
Yabancı gruplarda birçok kişi adamların tiplerine göre oy atacakmış gibi hissediyorum @S.G.A.T.O değil de ayoll forumun zaten yabancı müziğe ilgisi az , Yabancı grupları nerden bilsinler
Başarılı olamaz 84 varken.Bu yarışma niye başladı. Athena şampiyon olamayınca kendini burada mı şampiyon edeceksin ne olacak. @S.G.A.T. @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60