Umut görüyorsun 17ye 17 zaten. Bu nasıl oylama Ver birine oy çıkanı sen belirle işte
Sonuçlarabakmadan oy verdim.
Kavak Yelleri ile hayatıma giren ve hiç çıkmayan Pinhani'yı atlayamam umarım mor ve ötesi elenir
Umut görüyorsun 17ye 17 zaten. Bu nasıl oylama Ver birine oy çıkanı sen belirle işte
Bu adam gibi şarkı yorumlayan kaç tane solist tanıyorsun?Sonuçlarabakmadan oy verdim.
Kavak Yelleri ile hayatıma giren ve hiç çıkmayan Pinhani'yı atlayamam umarım mor ve ötesi elenir
Bu adam gibi şarkı yorumlayan kaç tane solist tanıyorsun?
Kaan'a laf yok tabi ama Harun abi gibi bir vokale de laf söylenmezBi çoğu bundan iyi şarkıları güzel değil.
Duman en iyisi özellikle Kaan şahane bir ses
Sen hele etiketime dön.yok artik Pinhani eleniyor 😱
Dönülecek bir sey bulamadim. en fazla begeni atardim onu da atmadimSen hele etiketime dön.
Bu arada Neyse ne yav? benim en çok kullandığım kelimelerden biri
Al sana etiket Milleti etiketleye etiketleye Kolpa'yı öne geçirdinyok artik Pinhani eleniyor 😱
Aynen oyle oldu Akisina birakmak lazimAl sana etiket Milleti etiketleye etiketleye Kolpa'yı öne geçirdin
Al sana etiket Milleti etiketleye etiketleye Kolpa'yı öne geçirdin
Ve Kolpa ikinci turdaAynen oyle oldu Akisina birakmak lazim
Pinhani'nin tırnağı etmezVe Kolpa ikinci turda
Bu şarkı ne güzelmiş. Doğru gruba oy vermişim
Akşamamı gelecek yeni gruplar , @MasacRE- ile çalışmalara bu sefer daha iyi hazırlanalımAnket kapandi. Üst tura yükselenler Mor ve Ötesi ve Kolpa
Akşamamı gelecek yeni gruplar , @MasacRE- ile çalışmalara bu sefer daha iyi hazırlanalım
PC'de sorun var duzelirse bu aksam, duzelmezse yarin sabah internet kafe'den acacagim@S.G.A.T. rahat bıraksaydı insanları Pinhani geçecekti zaten, her etiketinde Kolpa'ya oy yağdırdılar
Efsaneye ayıp ettiler @MasacRE-PC'de sorun var duzelirse bu aksam, duzelmezse yarin sabah internet kafe'den acacagim
Resmen kendi elimle Kolpa'yi gruptan cikardim