En Favori Türk Müzik Grubu | D Grubu

Hangi 2 isim üst tura yükselsin?

• Mor ve Ötesi

Oy: 21 65.6%
  • Kolpa

Oy: 20 62.5%
  • Neyse

Oy: 0 0.0%
  • Pinhani

Oy: 18 56.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Adamların 88 milyonluk şarkısı var :A Biliyorsunuz bu forumda popülerlik en önemli şey, bence Kolpa'nın fark atmadığına şükredelim :A @S.G.A.T.

Ergen şarkısı, ergen topluluğu. Tabi ki onları dinleyenlere de saygımız var da ama grup, menajerleri bu durumu bilerek kullanıyorlar. Ergen şarkıları yapılıyor. Pis Yedilide bile çıktı adamlar :D Sevmiyorum.
Zaten olası eşitlik durumunda üst tura çıkanı biz belirleyeceğiz. Bizim de oyumuz belli Pinhani :D Kolpa'nın gruptan çıkmak için tek şansı tekbaşına 2.olması :D @Çiğdem-

Yerlide bu kadar olmasa da ilgili gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorum :D Baş başa kalacağız gibi geliyor bana :D @MasacRE-
Aslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılır :A Ama ilgi olsun tabi yine de forumun kararı ne olursa saygı duyarız :D

Yerlide bu kadar olmasa da ilgi gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorum :D Baş başa kalacağız gibi geliyor bana :D @MasacRE-

Yabancıyıda hallederiz yaaa MS biraz yabancı kültürleri açtı :A

Etiket ederiz reklam yaparız bir şey uydururuz :F
Ya bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce :D

Aslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılır :A Ama ilgi olsun tabi yine de forumun kararı ne olursa saygı duyarız :D
Haklısın tabi ki ilgi az olursa sadece tanıyanlar oy atar ama o zaman da pek renkli olmaz :A Hem ilgi gösterenlere yeni grupları tanıtırız. En azından Queen, Bee Gees, Pink Floyd, Nirvana gibi devlerin efsane şarkılarını herkes tanır :D
Kesinlikle yerliden daha bilgilendirici olacak :A

Ya bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce :D
Yabanci yerli karışık olursa Yabanci baya gölgede kalır gibi :D Bırak bu bitsin forumca tamamen oraya odaklanalım :A

Haklısın tabi ki ilgi az olursa sadece tanıyanlar oy atar ama o zaman da pek renkli olmaz :A Hem ilgi gösterenlere yeni grupları tanıtırız. En azından Queen, Bee Gees, Pink Floyd, Nirvana gibi devlerin efsane şarkılarını herkes tanır :D
Kesinlikle yerliden daha bilgilendirici olacak :A

Yabanci yerli karışık olursa Yabanci baya gölgede kalır gibi :D Bırak bu bitsin forumca tamamen oraya odaklanalım :A
Tamam öyle yapalım o zaman doğru diyorsun :D

@Yiğitt ile biz aynı anda götürmüştük , o yerliyi açıyordu bitince ben yabancıyı :A

Sırasıyla götürüyorduk :F

Neyse biz de @S.G.A.T. ın dediği stil yapalım, değişiklik olsun :A
Evet kesinlikle yanlış taktik yüzünden film konularına pek giremedik. Çok hızlı ilerlediniz iki film eleştirisi yapamadan şampiyonlar belli oldu :A
Türk şuan daha önemli zaten forum için :A Yabancı genel şarkıcılar olsa ilgi görürdü ama grup şarkıcıları pek bilen olurmu bilmiyorum orası sıkıntı görünüyor :A