Tövbe estağfirullah bunların yüzüne nolmuş?Lordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum @Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirler
Tövbe estağfirullah bunların yüzüne nolmuş?Lordi ye gelecek tepkileri merak ediyorum @Polat Şaşmaz VE @Doğu Besmele çekip,şeytan taşlar gibi taşlayabilirler
Hhaha çocukmusun ayoll Neyse yarın yorumlarsın ozaman , senin grubun olacakGece rüyama girer ya bunlar açamam şimdi Nas Felak okuyarak izlerim yarın
final neyine onlarin? 2 tane dogru durust album yapamamis grupModel kazanır inşallah, en azından finali görmeli
Türkiye'nin en kaliteli gruplarından bence. Diğer Masallar albümünü dinle.final neyine onlarin? 2 tane dogru durust album yapamamis grup
Guzel sarkilari var tabi ki. Ama donemlik bir grup oldu onlar. Zaten ayrildilar. MFÖ, Duman. Athena gibi 20-30 yillik gecmisi olan gruplar varken onlarin finale cikmasi baya sacma olurTürkiye'nin en kaliteli gruplarından bence. Diğer Masallar albümünü dinle.
olmamış niye? Kafadan oy attıklarını bildiğim isimleri listeden çıkardım @Dosi
Etikette yokum ve unutmuştum oylamayı. Şans eseri girmeseydim "jüri" olduğum konuda oy kullanmamış olacaktım.olmamış niye? Kafadan oy attıklarını bildiğim isimleri listeden çıkardım @Dosi
sensiz etiket olur mu hiç ablacımBen oy atmışım ama etikette duruyorum
sensiz etiket olur mu hiç ablacım
nasıl unutmuştun? O kadar konuştuk hem de Burada trip atması gereken bir kişi var o da beenEtikette yokum ve unutmuştum oylamayı. Sans eseri girmeseydim "jüri" olduğum konuda oy kullanmamış olacaktım.