En Favori Müzik Grubu Başlıyor!

@S.G.A.T. ın kafası dumanlı şuan, beğenmedim hal ve tavırlarını.
Bende yorum yapmıştım ayrı olsun diye.
Selda Bağcan'ı pop söyleyenlerle kıyaslayan birinden ne beklenirki :bilmem:.
mutfakta sosyete güzellerini ve köylü güzellerini yarıştırmak gibi bir şey bu :A
Yabancı grup ile yerli grubu aynı listelerde yarıştırmak mantıklı değil :D
ben yapacağım olacak :A Hem ayrı yarışacaklar zaten ilk tur sonra birleşecek :D

impossible2.jpeg
Ne inatçı çıktın bee :A Sana sadece yuuh diyorum :A

Hem de Selda Bağcan parçasıyla :A Olum niye anlamıyorsunuz hayalim bu En Favori benim :A Ve ben MaNga, Duman, Nirvana, Coldplay grubundan kimler çıkar görmek istiyorum çok basit :A
Tabi ki Manga ile Duman çıkacak soru mu bu :A Nirvana'nın şansı sıfır zaten onu geç. Coldplay'de son zamanlarda popvari işler yaparak tanındı popçular tarafından o yüzden onu diğer yabancılardan ayrı tutuyorum. Belki bir ihtimal onun şansı var diğerleri teker teker yerlilere yem olacak senin yüzünden :A

Hem de Selda Bağcan parçasıyla :A Olum niye anlamıyorsunuz hayalim bu En Favori benim :A Ve ben MaNga, Duman, Nirvana, Coldplay grubundan kimler çıkar görmek istiyorum çok basit :A

Şu dörtlüde MaNga diyorum :A

Bir de forumdaki bütün etkinliklerde yabancı, yerli ayrı yarıştırılır. Film, dizi, şarkı hepsinde böyle durum bu niye böyle olsun ki :D @mrt-06 admin bey öyle değil mi ya? :A Neyse ben yatıyorum, sen de uyu bence sgat sabah dinç kafayla bir daha düşün bu işi :D Hadi iyi geceler :)

Son düzenleme:
Tabi ki Manga ile Duman çıkacak soru mu bu :A Nirvana'nın şansı sıfır zaten onu geç. Coldplay'de son zamanlarda popvari işler yaparak tanındı popçular tarafından o yüzden onu diğer yabancılardan ayrı tutuyorum. Belki bir ihtimal onun şansı var diğerleri teker teker yerlilere yem olacak senin yüzünden :A

Bir de forumdaki bütün etkinliklerde yabancı, yerli ayrı yarıştırılır. Film, dizi, şarkı hepsinde böyle durum bu niye böyle olsun ki :D @mrt-06 admin bey öyle değil mi ya? :A Neyse ben yatıyorum, sen de uyu bence sgat sabah dinç kafayla bir daha düşün bu işi :D Hadi iyi geceler :)
@S.G.A.T. koltukta uyuyakalmıştır. 1 buçuk saat önce uyuyacaktı ama senle hareretli tartışmasından dolayı çıkamadı bir türlü:A belki 10 kere vedalaştık :F
Foruma farklılık katıp bu şekilde bir etkinlik sunmayı istiyor ama pek sağlıklı sonuçlar çıkmaz :D
Sanada iyi geceler :D

Yerli yabancı karışık bence de mantıksız. :D

Şu grup da var, biraz ergen ama bu şarkıları tutmuştu.:D