Oh bee Tamamdır öyle yaparızSon kez uplatıyorum. Kiminse bir istek grubu yazsın
@MasacRE- sabah düşündüm. Bence de ayrı ayrı yapalım ikisini de 32likten Kolpa, Seksendört gibi grupların Bee Gees'i falan elemesine ben dayanamam.
Yerliyi ben yapıyorum. İlk ben başlayacağım. Burada şampiyon belli olduktan sonraki En Favori Yabancı ellerinden öper
Gün sonuna kadar incelemeler yapıp sana son isteklerimi aktaracağım.Son kez uplatıyorum. Kiminse bir istek grubu yazsın
@MasacRE- sabah düşündüm. Bence de ayrı ayrı yapalım ikisini de 32likten Kolpa, Seksendört gibi grupların Bee Gees'i falan elemesine ben dayanamam.
Yerliyi ben yapıyorum. İlk ben başlayacağım. Burada şampiyon belli olduktan sonraki En Favori Yabancı ellerinden öper
iyi oldu yazdığın Bu Red yazdığın hangi Red tam olarak? Bu türk müzik grubu REDD mi?Gün sonuna kadar incelemeler yapıp sana son isteklerimi aktaracağım.
Son kez uplatıyorum. Kiminse bir istek grubu yazsın
ergen grubu işte bir yere sığmıyorlarOne direction'i iki kere eklemissin Planlar nedir oylari bolmeyi mi dusunuyorsun
Tabiki de yabancı olan.iyi oldu yazdığın Bu Red yazdığın hangi Red tam olarak? Bu türk müzik grubu REDD mi?
Endeveafter, Sixx: A.M, Bring Me The Horizon, Adelitas Way, The Veer Union, Finger Eleven, Season To Attack. @S.G.A.T.Oh bee Tamamdır öyle yaparız
Endeveafter, Sixx: A.M, Bring Me The Horizon, Adelitas Way, The Veer Union, Finger Eleven, Season To Attack. @S.G.A.T.
Abicim bunlar kim? Senden başka kim oy verecek bunlara? Ben tanımıyorum zaten o yarışmayı @MasacRE- düzenleyecek. o seçsin içinden
1. grup dedemin uzaktan akrabaları 2. grup halamın oğulları 3. grup Oxford'dan tanıdığım arkadaşlarımın el birliğiyle kurduğu bir grup.Abicim bunlar kim? Senden başka kim oy verecek bunlara? Ben tanımıyorum zaten o yarışmayı @MasacRE- düzenleyecek. o seçsin içinden
Artistlik yapıyorBen de bir tek Bring Me The Horizon'u duydum, Darklegend görmeyeli baya entelleşmiş ya
Artistlik yapıyor
Cahil, kültürsüz, bilgisiz olan sizsiniz, ben ne yapayım.Ben de bir tek Bring Me The Horizon'u duydum, Darklegend görmeyeli baya entelleşmiş ya
Ekledim Diğerlerini Masacre seçecekThousand Foot Krutch yazmanızı rica edeceğim.
Yalnız ekliyorsun da bizim yabancı grup sayısı 32'yi geçmedi mi ya nasıl yapacağız o işiEkledim Diğerlerini Masacre seçecek
Bana ne bir yolunu bulYalnız ekliyorsun da bizim yabancı grup sayısı 32'yi geçmedi mi ya nasıl yapacağız o işi
@DarkLegenD in önerdiklerinin hepsi 0 potansiyel Bir de Sting gözüme çarptı şimdi onu çıkarayım ben grup değil ki o adamın adı, yanlış ekledin herhaldeBana ne bir yolunu bul
Şaka Seçeceğiz tabi ki Sen daha hakimsin konuya. Fazla bilinmeyen, potansiyel "0" puanlı gruplar devre dışı kalabilir bence.
baktım solist de değilmiş Evet yanlışlık olmuş@DarkLegenD in önerdiklerinin hepsi 0 potansiyel Bir de Sting gözüme çarptı şimdi onu çıkarayım ben grup değil ki o adamın adı, yanlış ekledin herhalde