okuyan pek yokmuş zaten
Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısıokuyan pek yokmuş zateno değil de konularda küfür etseler haberimiz olmayacak
![]()
ya yok ne kıskanacağım o herifiAma İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı![]()
Geleceği parlak son dönemlerin iyi ismi benceya yok ne kıskanacağım o herifiSadece o kadar yüksek kaliteli insanlar varken bu tarz isimlerin televizyonda bu kadar yer alması üzücü
![]()
yapmaaaaGeleceği parlak son dönemlerin iyi ismi bence![]()
Ha sen İlyas'tan bahsediyorsunGel Be Gökyüzümü sende seviyorsundur![]()
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesekHa sen İlyas'tan bahsediyorsunBen de o herifi şey yapıyorsun sandım
İlyas olur canım sağlam şarkıcı geleceği bence de var. Karakteri de iyi, temiz adam
![]()
ya dur kafam karıştıHhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek![]()
![]()
![]()
İki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordurya dur kafam karıştı
O herifi tanımıyorum ben ismi Kaan mı ne. Neyse bahsettiğimiz konu İlyas Yalçıntaş üzerine ama aslında Yiğit'in bahsettiği o herif üzerineDikkatli okursan gayet açıklayıcı yazdım
![]()
aman boşver onlar ne anlarİki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordur![]()
![]()
@XanTier @MasacRE-
Bana çok normal geliyorİki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordur![]()
![]()
@XanTier @MasacRE-
Bana çok normal geliyor![]()
Yönetici kutlaması yapmıştık @S.G.A.T. içkilerimize kendi kullandığı madde den attı sanırım hepimiz tuhaflaştık ayollaman boşver onlar ne anlar![]()
bu yeşil renk bozdu biziYönetici kutlaması yapmıştık @S.G.A.T. içkilerimize kendi kullandığı madde den attı sanırım hepimiz tuhaflaştık ayoll![]()
![]()
![]()
Sen zaten bozuktun ama biz de sana çekmeye başladıkbu yeşil renk bozdu bizi![]()
Forumun gördüğü en renkli yönetimiz böylesi daha güzel
bu yeşil renk bozdu bizi![]()
En az 3 ay yeşiliz ama