Konuları Okumadan Yorum Yazmak

Ara ara başlığı görüp atladıgımız oluyor öyle. Bunu yapan arkadaşlarla dalga geçmesi de süper. :A

okuyan pek yokmuş zaten :A o değil de konularda küfür etseler haberimiz olmayacak :A
Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı :F

Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı :F
ya yok ne kıskanacağım o herifi :A Sadece o kadar yüksek kaliteli insanlar varken bu tarz isimlerin televizyonda bu kadar yer alması üzücü :D

Ha sen İlyas'tan bahsediyorsun :A Ben de o herifi şey yapıyorsun sandım :A:A İlyas olur canım sağlam şarkıcı geleceği bence de var. Karakteri de iyi, temiz adam :D
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek :F :F :F
ya dur kafam karıştı :bilmem:
O herifi tanımıyorum ben ismi Kaan mı ne. Neyse bahsettiğimiz konu İlyas Yalçıntaş üzerine ama aslında Yiğit'in bahsettiği o herif üzerine :D Dikkatli okursan gayet açıklayıcı yazdım :A

ya dur kafam karıştı :bilmem:
O herifi tanımıyorum ben ismi Kaan mı ne. Neyse bahsettiğimiz konu İlyas Yalçıntaş üzerine ama aslında Yiğit'in bahsettiği o herif üzerine :D Dikkatli okursan gayet açıklayıcı yazdım :A
İki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordur :A :A :A @XanTier @MasacRE-

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.