Eee işte böyle böyle parlakçı olmayanların kökünü kazıyorum.
Hayırdır sen kimi tehdit ediyorsun?Sen de kaybolmak istemiyorsan çok konuşmayacaksın.
Her zaman söylemişimdir Yakamoz-Asi adamdır
Arada kaynamasın bekletiyorum.Soruyu atlamissin
Seni 4 sene kim kaybetti sanıyorsun?Hayırdır sen kimi tehdit ediyorsun?
Beni kimse kaybedemez, ben kaybolmak istersem kendim kaybolurum. 4 sene kaybolduğum gibi
------
Her zaman söylemişimdir Yakamoz-Asi adamdır
@MasacRE etiket sonrası çok havalandı. Bildirimlere 7272882 gün sonra geri dönüş yapıyor
O fotoda bir mahsur görmedim ben.
Arabam vardı ama satmak zorunda kaldık... Jip seviyorum olacaksa öyle yüksek bir araba olsun.
Olayın senle alakası yok, canım istedi gittim. Canım istedi geldimArada kaynamasın bekletiyorum.
------
Seni 4 sene kim kaybetti sanıyorsun?
Sakın bir daha gitme...Olayın senle alakası yok, canım istedi gittim. Canım istedi geldim
Ne diyon kız anlamadım?Her çöm ek hayatta hiç sorguya çekildin mi ?
düzelttimSakın bir daha gitme...
------
Ne diyon kız anlamadım?
Tövbeler olsun çekilmedim, Allah yazdıysa bozsun. 😱 Nereden geliyor aklına böyle fesatlıklar? Kuş kadar beynin var o da fesatlığa çalışıyor sadece.düzelttim
aaaa ne mana be sorgu odası ismi çağrıştırdı 😱Tövbeler olsun çekilmedim, Allah yazdıysa bozsun. 😱 Nereden geliyor aklına böyle fesatlıklar? Kuş kadar beynin var o da fesatlığa çalışıyor sadece.
Bunca insanın aklına gelmiy senin geliyy yürü be. .ssaaaa ne mana be sorgu odası ismi çağrıştırdı 😱
hiç IQ testi yaptırdın mı sonucu ne çıktı
ogeday mı fatik miBunca insanın aklına gelmiy senin geliyy yürü be. .ss
Yaptırmama gerek yok senden zeki olduğum kesin.
o zaman işini zorlaştırayım kiss , kill , marry oynayalım adaylar fatik, ogeday, kıvanç hadi seç
ÜÇÜYLE DE KİSS MARRY, KİLL DE SANA.o zaman işini zorlaştırayım kiss , kill , marry oynayalım adaylar fatik, ogeday, kıvanç hadi seç
ama cevap veremeyeceksen niye sorgu odasına girdin @Dosi kuralları anlatmadı mıÜÇÜYLE DE KİSS MARRY, KİLL DE SANA.
Aaa oda benim istediğim gibi cevap veririm.ama cevap veremeyeceksen niye sorgu odasına girdin @Dosi kuralları anlatmadı mı
hatırladığın / izlediğin en eski dizi hangisi ?