Yabancı ve türk gruplar aynı anda olmamalı ve İzel Çelik Ercan'da bir grup du@Dosi @Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @pompy @Harunnn60@turkuazz@MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT@papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @Sherlock @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @DiziTutkunu@GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey@GunesinOglu @Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği@Reytinger @soo @dreamy@HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat@Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun@ehsan7000 @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş@emree-29 @Canol@jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @Thequeer kısaca herkes
@HachiKo @MasacRE- @Maskeli Fedai @DarkLegenD @turkuazz @papuleoo
Ayrı ayrı olursa ilgi de bölünür. Böylesi güzelYabancı ve türk gruplar aynı anda olmamalı ve İzel Çelik Ercan'da bir grup du
yabancılarla karışık yazdığın için şuan detaylı bakmadım hepsine
bir sürü var hatta Dünyaca ünlü aşina olduğunuz gruplarda var ama ben ergen iken dinlediğim grubu dinleteyimVar mı İsveçli meşhur bir grup ekleyelim @Dosi
ekliyorum Muhtemelen yarışmadaki tek oyunu sen verirsin artıkbir sürü var hatta Dünyaca ünlü aşina olduğunuz gruplarda var ama ben ergen iken dinlediğim grubu dinleteyim
Ben de oylamam Karışık olsa yabancılardan bana oy çıkmaz pek, Helena'dan başkaekliyorum Muhtemelen yarışmadaki tek oyunu sen verirsin artık
Sen bilirsin.Ayrı ayrı olursa ilgi de bölünür. Böylesi güzel
e kim oy verecek bunlara?j
Ben de oylamam Karışık olsa yabancılardan bana oy çıkmaz pek, Helena'dan başka
Sen bilirsin.
Kült isimlerden. bayağı eski. Benim tanıdığım ilk yabancı gruplardan. Muhtemelen ilk turlardan elenecektir. @Tolstoyevski dinlemişliği vardır bence tam onun kafasında cool bir havaları varAlmışsın bunu
Vereyim mi yabancı grup önerileriniKült isimlerden. bayağı eski. Benim tanıdığım ilk yabancı gruplardan. Muhtemelen ilk turlardan elenecektir. @Tolstoyevski dinlemişliği vardır bence tam onun kafasında cool bir havaları var
Abi o kadar grup vardı ki al al bitmedi Çeyrek final görebilecek olanlar varsa gönder gelsinVereyim mi yabancı grup önerilerini
Bunlarda isveçli dinleyince tanıyacaksın şarkıyıKült isimlerden. bayağı eski. Benim tanıdığım ilk yabancı gruplardan. Muhtemelen ilk turlardan elenecektir. @Tolstoyevski dinlemişliği vardır bence tam onun kafasında cool bir havaları var
Seksendört çok güzel şarkıları var .ss Zakkum koydun mu bakmadımeklendi
İkisi de vardı listede, çıkarmıştım. Yeniden ekledim Bir şansları olacağını düşünmüyorum
Tamamdır.
Aldım onu da Güzel şarkıları var da nereye kadar MaNga, Duman gibi isimlerin yanında ne yapabilirlerSeksendört çok güzel şarkıları var .ss Zakkum koydun mu bakmadım
Valla ne görürler bilmiyorum bu foruma güvenmiyorum çünkü biliyorsunAbi o kadar grup vardı ki al al bitmedi Çeyrek final görebilecek olanlar varsa gönder gelsin
İkisine de bin basar hele Dumanı hiç sevmemAldım onu da Güzel şarkıları var da nereye kadar MaNga, Duman gibi isimlerin yanında ne yapabilirler
Bunun önerdiklerini alma @XanTier şahit goril gibi herifleri dinliyor @S.G.A.T.Valla ne görürler bilmiyorum bu foruma güvenmiyorum çünkü biliyorsun
Ama mutlaka olması gereken gruplardan yazayım, rock tarihinde önemli yeri olan gruplar
Guns N' Roses
Led Zeppelin
AC/DC
Muse
Radiohead
Iron Maiden
Black Sabbath
Bon Jovi
Rolling Stones
@Çiğdem- de benim yabancı müzik bilgimi sorguluyordu, bunlar ona gelsin