En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 5. Grup 📺 (Son)

Hangi Unutulmaz 3 Karakter Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hiç adil değil, bir şaibe var midemi bulandıran. :A
@Maskeli Fedai özel mesaj yoluyla herkesten tek tek oy dileniyormuş...

Etkinlik başında da her dizi için karakter sınırı vardı zaten ama sonradan nasıl olduysa @Tolstoyevski KV karakterleri ile doldurdu bütün etkinliği. Birileri tarafından sabote edildi resmen güzelim etkinlik...

@Maskeli Fedai özel mesaj yoluyla herkesten tek tek oy dileniyormuş...

Etkinlik başında da her dizi için karakter sınırı vardı zaten ama sonradan nasıl olduysa @Tolstoyevski KV karakterleri ile doldurdu bütün etkinliği. Birileri tarafından sabote edildi resmen güzelim etkinlik...
Evet @Maskeli Fedai benden de dilendi. :A

@Tolstoyevski düpedüz şaibe yapıyor, dediğin gibi nereye baksam KV oyuncuları vs. demek ki KV oyuncularına sınır yokmuş. İptalini istiyorum!!!

@Tolstoyevski düpedüz şaibe yapıyor, dediğin gibi nereye baksam KV oyuncuları vs. demek ki KV oyuncularına sınır yokmuş. İptalini istiyorum!!!
Benden de istemişti, dedim ne alaka. Meğer bir umut herkesin kapısını çalmış oy için. :A

Etkinliği sabote etmek, yanlış ve haksız sonuçlara yol açmaktan dolayı @Maskeli Fedai'nin banlanıp bütün KV karakterlerinin de etkinlik dışı bırakılması lazım. :A

İlk kez elimizi bir etkinlikten çektik ortalık karışmış :A yalnız @Tolstoyevski benim izimden giden ve etkinliklerde en dikkat ettiğimiz mevzu adil olma kuralını izliyor. Onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyorum :A ayrıca bir zamanlar Aşkı Memnu nasılki hep domine etmiş, şimdi de sıra KVP'de demek ki. Seçmenler değişti malum :A
Yasak Elma tayfası devreye girmeli ortalığı karıştırmak için :A

İlk kez elimizi bir etkinlikten çektik ortalık karışmış :A yalnız @Tolstoyevski benim izimden giden ve etkinliklerde en dikkat ettiğimiz mevzu adil olma kuralını izliyor. Onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyorum :A ayrıca bir zamanlar Aşkı Memnu nasılki hep domine etmiş, şimdi de sıra KVP'de demek ki. Seçmenler değişti malum :A
Maskeyevski'ye kumpas kurulmuş.. @Tolstoyevski

Benden de istemişti, dedim ne alaka. Meğer bir umut herkesin kapısını çalmış oy için. :A

Etkinliği sabote etmek, yanlış ve haksız sonuçlara yol açmaktan dolayı @Maskeli Fedai'nin banlanıp bütün KV karakterlerinin de etkinlik dışı bırakılması lazım. :A
Az ötede ağlayın :A Ağlak babaanne dizilerinizin karakterleri nal topluyor hadi yallah :A

Ben anlamam karakter olarak fazla isim var ve bu mide bulandırıyor. Koskoca ENYIL eleniyor nuhneviden kalma dizinin karakterleri üst tura çıkıyor var mı böyle bir saçmalık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet onu da gördüm :A @serhatt ve @phoebebuffay sana ayıp etmişler :A
Az ötede ağlayın :A Ağlak babaanne dizilerinizin karakterleri nal topluyor hadi yallah :A
Ne ayıbı be asıl Maskeli Hain'in yaptığı özelden oy toplama ayıp. :A

Ağlak babaanne dediğin dizileri tüm TR izledi hala da izliyor. :Z Final yapmadan yayından kaldırılan sözde efsane dizinizi hatırlayan yok şimdilerde. :F
------

Etkinliği @Tolstoyevski yürütüyor diye oy kullanmak istemeyenler yüzünden elenmiştir :A
Gördüğüm kadarıyla @Tolstoyevski nin sevenleri çok, bu çürük bir tez. :A

Ne ayıbı be asıl Maskeli Hain'in yaptığı özelden oy toplama ayıp. :A

Ağlak babaanne dediğin dizileri tüm TR izledi hala da izliyor. :Z Final yapmadan yayından kaldırılan sözde efsane dizinizi hatırlayan yok şimdilerde. :F
@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış :A asıl kötü olan onun ki :A
------

Gördüğüm kadarıyla @Tolstoyevski nin sevenleri çok, bu çürük bir tez. :A
Sana DM'den yazdığım an %10000000 bana hak verirsin emin ol :A
Evet seveni çok ama ama ben orda komple etkinliğe değil, EnYıl detayına deyindim. Biraz farklı detaylar bunlar :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...