Maskeli Fedai
Favori Üye
🎈 dizine saldırırım..Fuat Tataroğlu yap sen kullanıcı adını, boş ver. Bütün karakterler eşit madem gözünde, kullanıcı adın o olsun.
🎈 dizine saldırırım..Fuat Tataroğlu yap sen kullanıcı adını, boş ver. Bütün karakterler eşit madem gözünde, kullanıcı adın o olsun.
O zaman balon gibi uçmuş olursun.🎈 dizine saldırırım..
Ezel mi Ömer mi diye de düşünürdü bi süre
Evet.Burak Sevinç hayranı değil miydin 😱 @Dosi
Bu hiç adil değil, bir şaibe var midemi bulandıran.Gerçekten etkinliği dümdüz sıradan mafya karakterleri ve komik olmayan komedi karakterleriyle sabote etmişler...
@Maskeli Fedai özel mesaj yoluyla herkesten tek tek oy dileniyormuş...Bu hiç adil değil, bir şaibe var midemi bulandıran.
Evet @Maskeli Fedai benden de dilendi.@Maskeli Fedai özel mesaj yoluyla herkesten tek tek oy dileniyormuş...
Etkinlik başında da her dizi için karakter sınırı vardı zaten ama sonradan nasıl olduysa @Tolstoyevski KV karakterleri ile doldurdu bütün etkinliği. Birileri tarafından sabote edildi resmen güzelim etkinlik...
Benden de istemişti, dedim ne alaka. Meğer bir umut herkesin kapısını çalmış oy için.Evet @Maskeli Fedai benden de dilendi.
@Tolstoyevski düpedüz şaibe yapıyor, dediğin gibi nereye baksam KV oyuncuları vs. demek ki KV oyuncularına sınır yokmuş. İptalini istiyorum!!!
Aynı fikirdeyim. @Maskeli Fedai BANLANMALI!Benden de istemişti, dedim ne alaka. Meğer bir umut herkesin kapısını çalmış oy için.
Etkinliği sabote etmek, yanlış ve haksız sonuçlara yol açmaktan dolayı @Maskeli Fedai'nin banlanıp bütün KV karakterlerinin de etkinlik dışı bırakılması lazım.
İlk kez elimizi bir etkinlikten çektik ortalık karışmış yalnız @Tolstoyevski benim izimden giden ve etkinliklerde en dikkat ettiğimiz mevzu adil olma kuralını izliyor. Onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyorum ayrıca bir zamanlar Aşkı Memnu nasılki hep domine etmiş, şimdi de sıra KVP'de demek ki. Seçmenler değişti malumEvet @Maskeli Fedai benden de dilendi.
@Tolstoyevski düpedüz şaibe yapıyor, dediğin gibi nereye baksam KV oyuncuları vs. demek ki KV oyuncularına sınır yokmuş. İptalini istiyorum!!!
Maskeyevski'ye kumpas kurulmuş.. @Tolstoyevskiİlk kez elimizi bir etkinlikten çektik ortalık karışmış yalnız @Tolstoyevski benim izimden giden ve etkinliklerde en dikkat ettiğimiz mevzu adil olma kuralını izliyor. Onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyorum ayrıca bir zamanlar Aşkı Memnu nasılki hep domine etmiş, şimdi de sıra KVP'de demek ki. Seçmenler değişti malum
Yasak Elma tayfası devreye girmeli ortalığı karıştırmak için
Evet onu da gördüm @serhatt ve @phoebebuffay sana ayıp etmişlerMaskeyevski'ye kumpas kurulmuş.. @Tolstoyevski
Evet @Maskeli Fedai benden de dilendi.
Az ötede ağlayın Ağlak babaanne dizilerinizin karakterleri nal topluyor hadi yallahBenden de istemişti, dedim ne alaka. Meğer bir umut herkesin kapısını çalmış oy için.
Etkinliği sabote etmek, yanlış ve haksız sonuçlara yol açmaktan dolayı @Maskeli Fedai'nin banlanıp bütün KV karakterlerinin de etkinlik dışı bırakılması lazım.
Ben anlamam karakter olarak fazla isim var ve bu mide bulandırıyor. Koskoca ENYIL eleniyor nuhneviden kalma dizinin karakterleri üst tura çıkıyor var mı böyle bir saçmalık.İlk kez elimizi bir etkinlikten çektik ortalık karışmış yalnız @Tolstoyevski benim izimden giden ve etkinliklerde en dikkat ettiğimiz mevzu adil olma kuralını izliyor. Onun hakkındaki suçlamaları kabul etmiyorum ayrıca bir zamanlar Aşkı Memnu nasılki hep domine etmiş, şimdi de sıra KVP'de demek ki. Seçmenler değişti malum
Yasak Elma tayfası devreye girmeli ortalığı karıştırmak için
Etkinliği @Tolstoyevski yürütüyor diye oy kullanmak istemeyenler yüzünden elenmiştirBen anlamam karakter olarak fazla isim var ve bu mide bulandırıyor. Koskoca ENYIL eleniyor nuhneviden kalma dizinin karakterleri üst tura çıkıyor var mı böyle bir saçmalık.
Evet onu da gördüm @serhatt ve @phoebebuffay sana ayıp etmişler
Ne ayıbı be asıl Maskeli Hain'in yaptığı özelden oy toplama ayıp.Az ötede ağlayın Ağlak babaanne dizilerinizin karakterleri nal topluyor hadi yallah
Gördüğüm kadarıyla @Tolstoyevski nin sevenleri çok, bu çürük bir tez.Etkinliği @Tolstoyevski yürütüyor diye oy kullanmak istemeyenler yüzünden elenmiştir
@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış asıl kötü olan onun kiNe ayıbı be asıl Maskeli Hain'in yaptığı özelden oy toplama ayıp.
Ağlak babaanne dediğin dizileri tüm TR izledi hala da izliyor. Final yapmadan yayından kaldırılan sözde efsane dizinizi hatırlayan yok şimdilerde.
Sana DM'den yazdığım an %10000000 bana hak verirsin emin olGördüğüm kadarıyla @Tolstoyevski nin sevenleri çok, bu çürük bir tez.
Ne saçmalıyorsun be sen? Gizli saklı iş çevirmemek, yürekli ve açık olmak ne zamandan beri kötü oldu. @phoebebuffay@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış asıl kötü olan onun ki