En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 5. Grup 📺 (Son)

Hangi Unutulmaz 3 Karakter Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne ayıbı be asıl Maskeli Hain'in yaptığı özelden oy toplama ayıp. :A

Ağlak babaanne dediğin dizileri tüm TR izledi hala da izliyor. :Z Final yapmadan yayından kaldırılan sözde efsane dizinizi hatırlayan yok şimdilerde. :F
------

Gördüğüm kadarıyla @Tolstoyevski nin sevenleri çok, bu çürük bir tez. :A

@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış :A asıl kötü olan onun ki :A
Final yapamadan mı 13 yıl devam eden bir diziden bahsediyoruz final yapmış yapamamış sonuçta uzun yıllar devam etmiş :A

Hayır yukarda EnYıl demiş arkadaşın herhalde yaşı 10 falan nice efsane isim bu etkinlikte elendi tabi yaş küçük olduğu için bilmemeleri normal :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış :A asıl kötü olan onun ki :A
------

Sana DM'den yazdığım an %10000000 bana hak verirsin emin ol :A
Evet seveni çok ama ama ben orda komple etkinliğe değil, EnYıl detayına deyindim. Biraz farklı detaylar bunlar :A
Yaz da hak vereyim o halde. :A

Yasak Elma seyircisi olmaması yüzünden mi kazanamıyorlar yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Final yapamadan mı 13 yıl devam eden bir diziden bahsediyoruz final yapmış yapamamış sonuçta uzun yıllar devam etmiş :A

Hayır yukarda EnYıl demiş arkadaşın herhalde yaşı 10 falan nice efsane isim bu etkinlikte elendi tabi yaş küçük olduğu için bilmemeleri normal :A
Uzun yıllar devam etmiş olması, kepaze olarak ekranlardan men edildiği ve unutulduğu gerçeğini değiştirmiyor. :Z

Son yılların en favorisi EnYıl karakterleri, senin efsane dediklerin EnYıl'ın yanında anca kestanedir. :F

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Uzun yıllar devam etmiş olması, kepaze olarak ekranlardan men edildiği ve unutulduğu gerçeğini değiştirmiyor. :Z

Son yılların en favorisi EnYıl karakterleri, senin efsane dediklerin EnYıl'ın yanında anca kestanedir. :F
Aynen :A İstediğiniz olmayınca nasıl kepazeleştiğinizi görüyoruz :A

Ahahahahhaha :A Beğenmiyorsanız oy kullanmayın :D
------

Gizli bir koalisyon kurduğunuz ve ağız birliği yaptığınız o kadar belli ki. Normal şartlarda tek bir oyuncu bile üst tura çıkamazdı. :A
Asla bir koalisyon olmadı diziye oy verenler zaten Vadi izlemiş isimler :A Forumda Vadiciler eskiden beri var ve olmaya devam edecekler :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Gizli bir koalisyon kurduğunuz ve ağız birliği yaptığınız o kadar belli ki. Normal şartlarda tek bir oyuncu bile üst tura çıkamazdı. :A
Şu dizilerden en çok Yasak Elma izleyip seven biri olarak ve en sevmediğim dizi Kurtlar Vadisi olmasına rağmen bu başarısını gözardı edemeyiz. Zamanında az domine etmemişler foruma. Kabul edelim güçlüler :A 3 sene önce bu etkinlik olsaydı bu turu görmezlerdi :A

• Güldürdün
Aynen :A İstediğiniz olmayınca nasıl kepazeleştiğinizi görüyoruz :A

Ahahahahhaha :A Beğenmiyorsanız oy kullanmayın :D
------

Asla bir koalisyon olmadı diziye oy verenler zaten Vadi izlemiş isimler :A Forumda Vadiciler eskiden beri var ve olmaya devam edecekler :A
Kepaze görmek istiyorsan kurduğun o leş koalisyon grubuna bak. :Z Sırf kazanmak için böyle rezillikler yapılmaz ki. :Z

Ne Vadicisi be ölmüşsünüz de ağlayanınız yok. :A
------

Şu dizilerden en çok Yasak Elma izleyip seven biri olarak ve en sevmediğim dizi Kurtlar Vadisi olmasına rağmen bu başarısını gözardı edemeyiz. Zamanında az domine etmemişler foruma. Kabul edelim güçlüler :A 3 sene önce bu etkinlik olsaydı bu turu görmezlerdi :A
Hiç ortada yokken birden bu kadar KV fanının ortaya çıkması çok ilginç, tamam forumda fanları var da bir elin parmaklarını geçmez yani. :A

Kepaze görmek istiyorsan kurduğun o leş koalisyon grubuna bak. :Z Sırf kazanmak için böyle rezillikler yapılmaz ki. :Z

Ahahahhahaha koalisyon yok ortada kabul et veya etme :A Yaptığınız ayıp ama :A

Geber :A Ağlak karakterleriniz ile ağlamaya devam edin :A @phoebebuffay

• Güldürdün
@Dosi :A

EC0B2E4B-F74F-49B3-A77F-9018C8A00C02.jpeg

• Harika
Hiç ortada yokken birden bu kadar KV fanının ortaya çıkması çok ilginç, tamam forumda fanları var da bir elin parmaklarını geçmez yani. :A
@Maskeli Fedai taaa 1-2 sene önce @Tolstoyevski 'nin bu etkinliği yürüteceğini öğrenip @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü foruma üye yaptırmıştı.
@Araf 'da ara vercekti ama @Araf şu etkinlik bitene kadar kal bekle dedi.
İlginçliği böyle açıklayabilirim :A
------

Bir kaç dakika önce aklımdan geçen :Z :Z
Çok iyi oldu, bu çok iyi oldu....

@Maskeli Fedai taaa 1-2 sene önce @Tolstoyevski 'nin bu etkinliği yürüteceğini öğrenip @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü foruma üye yaptırmıştı.
------

Dosi hanım bırakın bu ağlaklara laf anlatamazsınız :A @serhatt @phoebebuffay
------

------

Hayır fan değil adamlar Polat'ı biliyor sonuçta oy vermeleri normal değil mi herkes kıyısından köşesinden de olsa izlemiştir :A

------

Harbi ben niye ara vermedim tam olarak, bir ara 3-4 gün ortalıklardan kaybolmuştum. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar kaybolayım. Gerçi aktifliğimi azalttım yine de, eskisi gibi sürekli bakmıyorum foruma. :A

• Güldürdün
Harbi ben niye ara vermedim tam olarak, bir ara 3-4 gün ortalıklardan kaybolmuştum. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar kaybolayım. Gerçi aktifliğimi azalttım yine de, eskisi gibi sürekli bakmıyorum foruma. :A
Favori üye bitsin öyle git bari :A bu etkinlik için kalmana gerek yok, Kv bir oy eksik olsun @Maskeli Fedai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...