Çakır ve Polat?Daha muhteşem ikiliyi oylayacağız ama tarafımız da belli.
Çakır ve Polat?Daha muhteşem ikiliyi oylayacağız ama tarafımız da belli.
Üyelerden bahsetmiyor muydun sen, ben ondan bahsediyordum.Çakır ve Polat?
Ağlak sana benzer Diyarbakır karpuzu.Dosi hanım bırakın bu ağlaklara laf anlatamazsınız @serhatt @phoebebuffay
------
Hayır fan değil adamlar Polat'ı biliyor sonuçta oy vermeleri normal değil mi herkes kıyısından köşesinden de olsa izlemiştir
@Tolstoyevski on numara etkinlik yönetiyor ben kefilim İftiralara inanmayınızSjsjjsj
onu engelleyen bir kural vardı.
Etkinlik başlarken üye olup sonra kaybolanların oyu geçersiz sayılıyor ama @Tolstoyevski okadar boş bırakmış ki o kuralda çiğnenir gibi
Ha acaba tarafın ne merak ettik, ama açıkla ozamanÜyelerden bahsetmiyor muydun sen, ben ondan bahsediyordum.
Dediğim gibi eğer öyle bir gücüm olsa şampiyon yaparım ama şampiyon olamayacaklarAğlak sana benzer Diyarbakır karpuzu.
Bende biliyorum ama hiç izlemedim bu yüzden yırtınma boşa hile var ortada.
İşte birçok şaibe döndüğü ortada. İnancım kalmadı benim..@Maskeli Fedai taaa 1-2 sene önce @Tolstoyevski 'nin bu etkinliği yürüteceğini öğrenip @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü foruma üye yaptırmıştı.
@Araf 'da ara vercekti ama @Araf şu etkinlik bitene kadar kal bekle dedi.
İlginçliği böyle açıklayabilirim
------
Bir kaç dakika önce aklımdan geçen
Çok iyi oldu, bu çok iyi oldu....
Favori üyeye odaklanmıştım, ayrıca işe girdiğimden beri eski konsantre durumum yok. Aktifliğimi fazla etkilemiyor işe girmem ama foruma girincede eskisi gibi her alana yetişemiyorum@Tolstoyevski on numara etkinlik yönetiyor ben kefilim İftiralara inanmayınız
Hak etmeyenlerin şampiyon olması üstlerinde eğreti durur hiç şansın yok bu yüzden.Dediğim gibi eğer öyle bir gücüm olsa şampiyon yaparım ama şampiyon olamayacaklar
İşte izlememene rağmen biliyorsun
Finalden el sallarızHak etmeyenlerin şampiyon olması üstlerinde eğreti durur hiç şansın yok bu yüzden.
Hele sonuçlar tam olarak açıklansın da, sonra açıklarım. Aynı şekilde karakter de öyle.Ha acaba tarafın ne merak ettik, ama açıkla ozaman
İkisini diyordum ama safa yattım
Eliniz kopa.Finalden el sallarız
Şöyle üstten bakınca kazanan Çakır olur gibi uğruna helvalarda kavrulmuştu diye duymuştum @Maskeli Fedai @TolstoyevskiHele sonuçlar tam olarak açıklansın da, sonra açıklarım. Aynı şekilde karakter de öyle.
Ben @Tolstoyevski ve @DarkLegenD her yıl cenaze töreni düzenliyoruz..Şöyle üstten bakınca kazanan Çakır olur gibi uğruna helvalarda kavrulmuştu diye duymuştum @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Süleyman Çakır'ın bu kadar çok oy alması da şaşırtıcı bence. Sonuç olarak Kurtlar Vadisi ile alakası olmayan isimler de oy veriyor, @denizz19 örneğin. Kurtlar Vadisi'ni sevmez, izlemez de ama Süleyman Çakır'a oy vermiş.Şöyle üstten bakınca kazanan Çakır olur gibi uğruna helvalarda kavrulmuştu diye duymuştum @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Aaa bi de Dark var. Sizin tayfa çok güçlüBen @Tolstoyevski ve @DarkLegenD her yıl cenaze töreni düzenliyoruz..
Eee ben de öyle yaptım diziyi izlememiş olsamda damga vurduğunu biliyorumSüleyman Çakır'ın bu kadar çok oy alması da şaşırtıcı bence. Sonuç olarak Kurtlar Vadisi ile alakası olmayan isimler de oy veriyor, @denizz19 örneğin. Kurtlar Vadisi'ni sevmez, izlemez de ama Süleyman Çakır'a oy vermiş.
En iyi yerli dizi olur kendileri.. @TolstoyevskiAaa bi de Dark var. Sizin tayfa çok güçlü
------
Eee ben de öyle yaptım diziyi izlememiş olsamda damga vurduğunu biliyorum
Kurtlar Vadisi varken caddeler boş, kahveler doluyor diye duymuştum @Tolstoyevski @Maskeli Fedai
Bırak @denizz19 oylasın, ne bu insanları kaçırtma merakın sjsjsjjs
İlginç geldi bana sadece, onu belirtmek istedim.Aaa bi de Dark var. Sizin tayfa çok güçlü
------
Kurtlar Vadisi varken caddeler boş, kahveler doluyor diye duymuştum @Tolstoyevski @Maskeli Fedai
Şöyle üstten bakınca kazanan Çakır olur gibi uğruna helvalarda kavrulmuştu diye duymuştum @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Kendi sesinden söylediği şu efsane Hekimoğlu türküsüne bakar mısınız…Aaa bi de Dark var. Sizin tayfa çok güçlü
------
Çünkü ben ilgimi çeken dizileri izlerim, bu şekilde önerilenler değilİlginç geldi bana sadece, onu belirtmek istedim.
Ayrıca @Tolstoyevski nasıl oldu da, Kurtlar Vadisi'ni izletemedi sana, çok ilginç. Bu arada izleyebilirsin, süresi kısa ve bölümler genelde çok iyi, özellikle ilk 55 bölüm ama genel olarak bütün diziyi de kapsayabiliriz.