En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 5. Grup 📺 (Son)

Hangi Unutulmaz 3 Karakter Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece finalde verdim diye hatırlıyorum :A Suskunlar hakkında çok güzel bir yazı yazacaktım ama şimdilik bekleme kararı aldım.. :A

İlk turlarda oy almış olabilirler..
Aşk-ı Memnu'ya Kurtlar Vadisi nedeni ile gıcıklığın var diyedir :A
Suskunlar'ı kötülersen aramız bozulur....

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
  • Süleyman Çakır
  • Ezel Bayraktar
  • Polat Alemdar
En zor grup, bu grup. Bütün seçenekler işaretlenebilirdi, öyle bir grup.

Bizim forumun yaşı pek tutmadığı için Memoli diyen az kişi olur :A

Memoli
Süleyman Çakır
Yusuf Miroğlu
Memoli'yi anlarım da, diğer iki karakter seçimin şaşırtıcı oldu. Hiç tarzın değil. Ayrıca Yılan Hikayesi'n hiç izlemeyen yoktur aramızda, tekrarları da yayınlanırdı zamanında, aynı şekilde Deli Yürek de. :A

Belli belli. Millette işaret bırakmalar :A Yalnız yoldaşın Leyla ile Mecnun hayranıymış meğerse 😱 saf @MEnes ve @Araf farkında değiller :A
Yok bee onun hayranlığı falan olamaz L&M gibi bir diziye... Yalandan oy vermiş işte dışardıdan bir şekilde... :A
Kendim de oy vermişim üstelik utanmadan.. Yoldaşımla oyun yapmış olabiliriz bu LiM tayfasına.. @MEnes @Sherlock @Araf
Kimse kimseyi kandırmasın... Leşdaşımın ve senin ne olduğunu benden daha iyi bilemezler... Sizin ciğerinizi bilirim ben ciğerinizi... :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Yok bee onun hayranlığı falan olamaz L&M gibi bir diziye... Yalandan oy vermiş işte dışardıdan bir şekilde... :A

Kimse kimseyi kandırmasın... Leşdaşımın ve senin ne olduğunu benden daha iyi bilemezler... Sizin ciğerinizi bilirim ben ciğerinizi... :A @Sherlock
Barışalım yoldaşım.. 😳 @MasacRE @Sherlock

• Harika
Reactions: MasacRE and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...