Maskeli Fedai
Favori Üye
Günaydın, hiç uyumadın galiba. Polat için nöbet mi tuttun🤔🤔
İyi geceler Dosi hanım..
Günaydın Dosi hanım Sonuçlar için geldim yine uyurum şimdiGünaydın, hiç uyumadın galiba. Polat için nöbet mi tuttun
Hiç gitmedim demiyor daGünaydın Dosi hanım Sonuçlar için geldim yine uyurum şimdi
Yapma... Kulis çalışmaları yapmış olabilirim..Hiç gitmedim demiyor da
Sadece finalde verdim diye hatırlıyorum Suskunlar hakkında çok güzel bir yazı yazacaktım ama şimdilik bekleme kararı aldım..Aynen, Suskunlar'a oy vermemiştin
Karakterlere oy veriyormusun bari bakmadım daha
Aşk-ı Memnu'ya Kurtlar Vadisi nedeni ile gıcıklığın var diyedirSadece finalde verdim diye hatırlıyorum Suskunlar hakkında çok güzel bir yazı yazacaktım ama şimdilik bekleme kararı aldım..
İlk turlarda oy almış olabilirler..
Aşk-ı Memnu benden hiçbir şartta oy alamaz zaten rakibi kim olursa olsunAşk-ı Memnu'ya Kurtlar Vadisi nedeni ile gıcıklığın var diyedir
Suskunlar'ı kötülersen aramız bozulur....
Sadece finalde oy vermişsen pek övecek gibi durmazsınAşk-ı Memnu benden hiçbir şartta oy alamaz zaten rakibi kim olursa olsun
Aaa kötüleyeceğimi nerden çıkardın.. 😳😳
Sessiz kalma hakkımı kullanıyorum..Sadece finalde oy vermişsen pek övecek gibi durmazsın
Memoli'yi anlarım da, diğer iki karakter seçimin şaşırtıcı oldu. Hiç tarzın değil. Ayrıca Yılan Hikayesi'n hiç izlemeyen yoktur aramızda, tekrarları da yayınlanırdı zamanında, aynı şekilde Deli Yürek de.Bizim forumun yaşı pek tutmadığı için Memoli diyen az kişi olur
Memoli
Süleyman Çakır
Yusuf Miroğlu
Yok bee onun hayranlığı falan olamaz L&M gibi bir diziye... Yalandan oy vermiş işte dışardıdan bir şekilde...
Kimse kimseyi kandırmasın... Leşdaşımın ve senin ne olduğunu benden daha iyi bilemezler... Sizin ciğerinizi bilirim ben ciğerinizi... @Sherlock