Bizim forumun yaşı pek tutmadığı için Memoli diyen az kişi olur
Memoli
Süleyman Çakır
Yusuf Miroğlu
Memoli
Süleyman Çakır
Yusuf Miroğlu
+1İyi oldu @Tolstoyevski tam girdiğim an denk geldi
Polat
Çakır
Kerpeten
Ezel'de Kerpeten rolüyle Barış Falay'a hayran oldum. Cidden müthişti dizide en iyi karakter o değil tabiki ama benim dayı ile birlikte izlemekten en zevk aldığım iki karakterden biri.
Süpersiniz Dosi hanım
Yaptığın baskı ve kulis işe yaradı. Hadi iyisinSüpersiniz Dosi hanım
Her şeyi @Tolstoyevski ile ayarlamıştık Dosi hanım.. Bize daha çok destek vereceğiniz turlar olacaktır..Yaptığın baskı ve kulis işe yaradı. Hadi iyisin
Bu grupta 2 tane kontenjan boşluğu vardı Yasak Elma tayfası olsaydı oylamazdım
Onun baskıları bende ters teptiği için seni derveye soktu demek akıllıca.Her şeyi @Tolstoyevski ile ayarlamıştık Dosi hanım.. Bize daha çok destek vereceğiniz turlar olacaktır..
Alakası yok Yusuf Miroğlu karakteri aynı yıllarda ekranlardayı neredeyse herkes biliyor, Çakır ve Polat karakterleri 2003te ekrana çıktılar. Efsane bir karaktere hayat verirsen ne zaman yayında olduğunu pek çok önemi yok bence.Bizim forumun yaşı pek tutmadığı için Memoli diyen az kişi olur
Polat ve Çakır kendilerine yapılan bu iyiliği unutmaz Dosi hanım.. Sağolun..Onun baskıları bende ters teptiği için seni derveye soktu demek akıllıca.
En son 'ne yapsam hakkın ödenmez' dedikten sonra kicktipp'te hedefe almıştınPolat ve Çakır kendilerine yapılan bu iyiliği unutmaz Dosi hanım.. Sağolun..
Marulu kaale almaya gerek yok @denizz19Alakası yok Yusuf Miroğlu karakteri aynı yıllarda ekranlardayı neredeyse herkes biliyor, Çakır ve Polat karakterleri 2003te ekrana çıktılar. Efsane bir karaktere hayat verirsen ne zaman yayında olduğunu pek çok önemi yok bence.
Ahahahahha.. Hiç hatırlamıyorum.. Bana güvenin Dosi hanım hainlik yapmayacağım.. ( )En son 'ne yapsam hakkın ödenmez' dedikten sonra kicktipp'te hedefe almıştın
Sana güvenmiyorum ama yinede seni üzmek istemedim
Bak işte hemen unutmuş sjsjjsjsjsMarulu kaale almaya gerek yok @denizz19
------
Ahahahahha.. Hiç hatırlamıyorum.. Bana güvenin Dosi hanım hainlik yapmayacağım.. ( )
..Bak işte hemen unutmuş sjsjjsjsjs
Dur şöyle üstten bakayım bulursam işaret bırakırım.
Bunu da unutursun ve parantez reis......
Yalnız ne çok konuşmuşuz son dönemde konularda 😱 Bulmak zor çenen baya düşmüş
Etkinlikler sağolsun hep aktif olmamı sağladıYalnız ne çok konuşmuşuz son dönemde konularda 😱 Bulmak zor çenen baya düşmüş
------
Aha aklıma geldi galiba nerde olduğu
Al 😡👇Ahahahahha.. Hiç hatırlamıyorum.. Bana güvenin Dosi hanım hainlik yapmayacağım.. ( )
Dosi hanımın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz..
%1 bile güven vermiyor zaten
Ahahahhahaha.. HatırladımAl 😡👇
------
%1 bile güven vermiyor zaten
Yazını önüne serdik, bir zahmet hatırlaAhahahhahaha.. Hatırladım
🤔🤔Yazını önüne serdik, bir zahmet hatırla
Bunları kayıt edeyim bari. Unutursan yine çarparım suratına
Dosi yavaştan uykuya kaçar. 1 olmadan uyuyayım