Aynen yaramazAaa unutmamışsın bu fotoyu görünce yumusuyordum Ama @serhatt da işe yaramaz @sokak sanati
Aynen yaramazAaa unutmamışsın bu fotoyu görünce yumusuyordum Ama @serhatt da işe yaramaz @sokak sanati
@Maskeli Fedai ile senin peşindeyiz @sokak sanati yla maskeli iyi bilir bizden kurtuluş yoktur hem @xBUGRAx kıskansın
Bunu demeyecektin işte Yarışma günü görüşürüzSenin plan kuracak çapın mı var @serhatt
Bunu demeyecektin işte Yarışma günü görüşürüz
@serhatt 'ın ilacı burada. Bunu görünce ikna olur
Ekli dosyayı görüntüle 78245Ekli dosyayı görüntüle 78246
@serhatt Hiçbir şekilde cici olamıyor @Maskeli Fedai o fotoyla oluyor o filmi izlediyseniz o kedinin devamı var @serhatt da oAynen yaramaz
Hassas yerden vuruyorsun İntikamı tattırmayacam diyordun sana ya sana güzel puan verdiğim halde avatarina koymasan beni kandirirsanPolatımın fotosunu iyi düşün
Hassas yerden vuruyorsun İntikamı tattırmayacam diyordun sana ya sana güzel puan verdiğim halde avatarina koymasan beni kandirirsan
Benim ayarlayacağım foto ama @Bully
Gidip makyajlı Polat fotosu koyarsın sen sanki bilmiyorum @BullyHayır fotoyu ben secerim
Gidip makyajlı Polat fotosu koyarsın sen sanki bilmiyorum @Bully
Fotoyu benim seçmeme karşılık diğer hafta da tam puan
Fotoyu benim seçmeme karşılık diğer hafta da tam puan
Finale kadar tam puan
Finale kadar tam puan
OkeyTamam olur ama 2 saat
Şarkıların içinde gereksizleri de var @bazinga illa 80 şarkı olsun deyince hepsini doldurduk adaylara. O yüzden ilk turda her gruptan 6 şarkı elenecek @sokak sanatiHayirli olsun Rachel. Yabanci müzik hastasi olarak bekliyordum zaten hep bu etkinligi.
Adaylari merak ettim simdi.