Değerli oylarını bekliyorum KARDEŞİMSerhat kardeşim haklı![]()
Değerli oylarını bekliyorum KARDEŞİMSerhat kardeşim haklı![]()
Sende de eski hava Yok artık bence kavgalardan gına geldiHer şey aslına rücu eder![]()
@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın benceYerli malı tercihim![]()
İstemez dedik uzatma@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın bence![]()
![]()
@Bully @sokak sanati
Sende de eski hava Yok artık bence kavgalardan gına geldi![]()
Tabiki kardeşimDeğerli oylarını bekliyorum KARDEŞİM![]()
O kadar yağ yaktık bi karşılığı olmalı 1 de neTabiki kardeşimSana en güzel 1 puanları vereceğim
![]()
Bu karantina en çok bizim foruma yaradı. Gün aşırı bir yarışma görüyoruz.
Çok demode oldu kavgalar artık ama gardım hazırBiraz sakinleşelim sonra zaten bi şekilde yine taraflara geçeriz. Oyumun kuralı bu![]()
@Maskeli Fedai ile senin peşindeyiz @sokak sanati yla maskeli iyi bilir bizden kurtuluş yoktur hem @xBUGRAx kıskansınİstemez dedik uzatma![]()
@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın bence![]()
![]()
@Bully @sokak sanati
Çok demode oldu kavgalar artık ama gardım hazır![]()
Yeter ya herkesler benim peşimde öf sıkıldım şöhret olmaktan@Maskeli Fedai ile senin peşindeyiz @sokak sanati yla maskeli iyi bilir bizden kurtuluş yoktur hem @xBUGRAx kıskansın![]()
![]()
![]()
Sen onu bırak Ustalara tam puanını bekliyoruzTabiki kardeşimSana en güzel 1 puanları vereceğim
![]()
Boğarım seni
ne imişSenle @sokak sanati için harika planlarım var![]()