Ben bana düşeni yaptım sıra @sokak sanati ndaAaa doğruya onlar yarın @S.G.A.T. @MayısKralı kafa gitti yine bende
Bu akşam rahat rahat oylarız burayı ozaman @Forumdash @dreamy
Ben bana düşeni yaptım sıra @sokak sanati ndaAaa doğruya onlar yarın @S.G.A.T. @MayısKralı kafa gitti yine bende
Bu akşam rahat rahat oylarız burayı ozaman @Forumdash @dreamy
Diğer gruplarıda sen açacan sanırım yada ikinci turumuBen bana düşeni yaptım sıra @sokak sanati nda
Şarkıların isimlerini falan ben buldum, o recapları ayarladı. Konuları da dönüşümlü açacağız. İlk turları o açsın bi.Diğer gruplarıda sen açacan sanırım yada ikinci turumu
İkinci turuda sen açarsın evet sırayla anlasırsınız siz şefimle @sokak sanatiŞarkıların isimlerini falan ben buldum, o recapları ayarladı. Konuları da dönüşümlü açacağız. İlk turları o açsın bi.
Aynen yorgunluktan düşer bayılır hiç uğraşamam. @sokak sanatiİkinci turuda sen açarsın evet sırayla anlasırsınız siz şefimle @sokak sanati
Şefimizi fazla yormamak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 78297
Balta fırlattırıcaksın bize @sokak sanatiAynen yorgunluktan düşer bayılır hiç uğraşamam. @sokak sanati
Bize kıyamaz.Balta fırlattırıcaksın bize @sokak sanati
Balta fırlattırıcaksın bize @sokak sanati
Bize kıyamaz.
Ben ne dersem onu yapacak İsot. Emir kulu bir yerde. Neyse ben konuları hazırlıyorum.
İsot ne bizim köyün yemekte kullandığımız otları gibi
Ay git kendine başka görsel bul hırsızz
Adım İsmail olduğu için böyle bir kısaltma kullanıyor aklıncaİsot ne bizim köyün yemekte kullandığımız otları gibi
18:00 değilmiydi ama şimdiden hazırla onları tek tek konulara koymak çok zahmetli
İsot ne bizim köyün yemekte kullandığımız otları gibi
18:00 değilmiydi ama şimdiden hazırla onları tek tek konulara koymak çok zahmetli
@xemrexxx 'in Koriş'i Kiralık aşkta İso'ya İsot diyordu oradan kaldı dilimde. İsot daha çok yakışıyor hem ot kafalı olduğunu vurguluyoruz Dreamy'nin
Çokta kötü değilmiş bizde diyelim bariAdım İsmail olduğu için böyle bir kısaltma kullanıyor aklınca
Çokta kötü değilmiş bizde diyelim bari
Bir anlaşma sağlarız muhtemelen18:00 de @S.G.A.T. sonucları var 21 :00 de şarkı sonucları var @MayısKralı
bu da var @dreamy
Aaa bugün öldürmeyemi karar verdiniz bizi ayoll
7 30 da biraz gitmem gerekecek şarkı 9 a kadar ozamana kadar biter sanırımBir anlaşma sağlarız muhtemelen
Buradan bana niye bildirim gelmiş @kerem ? ama nickim yokIstediginiz reytingse alin size reyting.
'Bad Guy' yoksa bizde yokuz kampanyasina desteklerinizi bekliyorum. Bu iki beceriksizi sahadan indirelim hadi.