Eğer oylamada değiştirdiğini görürsem....2 tane var saçmalama Hadi vur tanesini daha harcadım 2. Sıra senin
Eğer oylamada değiştirdiğini görürsem....2 tane var saçmalama Hadi vur tanesini daha harcadım 2. Sıra senin
Eğer oylamada değiştirdiğini görürsem....
Senin sözüne pek güven olmaz geçmişin kirliSözümüz söz
Senin sözüne pek güven olmaz geçmişin kirli
Ay tamamSenin benden kara
Beğeni atar mısın konuya son kez söylüyorum
Ya bu mesajdaki sinsiliği yeni fark ettim diğer konulardaki mesajları okuyunca. Bir de harika atmışım..Zevkle katılırım. @sokak sanati
Eee bi bu mesaj varListeyi hazırlamış ben çok karışmadım listeye. Ben sadece teknik işle ilgileniyorum. Yol gösteriyorum toruna @dreamy @Forumdash
Eee bi bu mesaj var
Kaosu şeyden cıkarabilirim istersenİşte yorumun ne. Konuya like atmamışsın. Desteklediğin şarkıyı yaz. Kaosluk şeyler yap.
Kaosu şeyden cıkarabilirim istersen
Hani onca etiket vardi sayfaları gezim tek tek beni ugraştirdin diye başlatayım
Kolay gelsin evladim Ne zaman başlıyor bari ona göre ayarlim kendimiKonuya like atıp bize kolay gelsin de birde oy ver kafi amcacım senden kaos çıkmıyor
Kolay gelsin evladim Ne zaman başlıyor bari ona göre ayarlim kendimi
Saat 18.00'da 4 grubu açacağım
18:00 de @S.G.A.T. sonucları var 21 :00 de şarkı sonucları var @MayısKralıKolay gelsin evladim Ne zaman başlıyor bari ona göre ayarlim kendimi
18:00 de @S.G.A.T. sonucları var 21 :00 de şarkı sonucları var @MayısKralı
bu da var @dreamy
Aaa bugün öldürmeyemi karar verdiniz bizi ayoll
Aaa doğruya onlar yarın @S.G.A.T. @MayısKralı kafa gitti yine bendeYok onlar yarın bugün değil. Oylama daha dün başladı zaten. Salı günü ben o yüzden bugün açayım dedim
Aaa doğruya onlar yarın @S.G.A.T. @MayısKralı kafa gitti yine bende
Bu akşam rahat rahat oylarız burayı ozaman @Forumdash @dreamy
Akşam ya da gece geldimde ilk buraya bakarım çünkü sohbete daldık mı yatana kadar hiç fırsatımız olmuyorGrupları ayarladık Recap hazır. Konu resimleri hazır. Kısa zaman içinde açacağım.
Bu arada dağ bayır evine sızdım sincap olarak @Harunnn60 Eski bir sallanan sandalyede pehliyordu kahvesini yudumlayıp Bu ayın sonu yada mayısın başı foruma gelmesine ikna edebildim 20 gün sonra falan yanı ramazanda aramızda olacak hayırlısıyla @Forumdash @mrt-06 falan merak ediyorlardıGrupları ayarladık Recap hazır. Konu resimleri hazır. Kısa zaman içinde açacağım.
Bu arada dağ bayır evine sızdım sincap olarak @Harunnn60 Eski bir sallanan sandalyede pehliyordu kahvesini yudumlayıp Bu ayın sonu yada mayısın başı foruma gelmesine ikna edebildim 20 gün sonra falan yanı ramazanda aramızda olacak hayırlısıyla @Forumdash @mrt-06 falan merak ediyorlardı
@xemrexxx Etmesede
Yine kaçar sen anlamıssındırGeleceğini söyledi zaten. Kısa bir ara dedi