Değerli oylarını bekliyorum KARDEŞİMSerhat kardeşim haklı
Değerli oylarını bekliyorum KARDEŞİMSerhat kardeşim haklı
Sende de eski hava Yok artık bence kavgalardan gına geldiHer şey aslına rücu eder
@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın bence @Bully @sokak sanatiYerli malı tercihim
Hayırlı olsun @dreamy ve @sokak sanati valla foruma renk geliyor böyle yarışmalarla
İstemez dedik uzatma@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın bence @Bully @sokak sanati
Sende de eski hava Yok artık bence kavgalardan gına geldi
Tabiki kardeşim Sana en güzel 1 puanları vereceğimDeğerli oylarını bekliyorum KARDEŞİM
O kadar yağ yaktık bi karşılığı olmalı 1 de neTabiki kardeşim Sana en güzel 1 puanları vereceğim
Bu karantina en çok bizim foruma yaradı. Gün aşırı bir yarışma görüyoruz.
Çok demode oldu kavgalar artık ama gardım hazırBiraz sakinleşelim sonra zaten bi şekilde yine taraflara geçeriz. Oyumun kuralı bu
@Maskeli Fedai ile senin peşindeyiz @sokak sanati yla maskeli iyi bilir bizden kurtuluş yoktur hem @xBUGRAx kıskansınİstemez dedik uzatma
@Maskeli Fedai ile bağımlısı olursunuz parlak yabancı şarkıcılar kaçırmayın bence @Bully @sokak sanati
Çok demode oldu kavgalar artık ama gardım hazır
Yeter ya herkesler benim peşimde öf sıkıldım şöhret olmaktan@Maskeli Fedai ile senin peşindeyiz @sokak sanati yla maskeli iyi bilir bizden kurtuluş yoktur hem @xBUGRAx kıskansın
Sen onu bırak Ustalara tam puanını bekliyoruz @serhattTabiki kardeşim Sana en güzel 1 puanları vereceğim
Boğarım seniSen onu bırak Ustalara tam puanını bekliyoruz @serhatt
Senle @sokak sanati için harika planlarım varO kadar yağ yaktık bi karşılığı olmalı 1 de ne
ne imişSenle @sokak sanati için harika planlarım var