Ben düzelttim hemen @sokak sanatiBunu dedin beni kaybettin..
Ben düzelttim hemen @sokak sanatiBunu dedin beni kaybettin..
@dreamy ile iyi bir iş çıkarıcağınız belli çokta özlemiştik ne zaman başlıyor
Avucunu yala@serhatt ♡♡♡♡♡ @Maskeli Fedai tam destek olacaklar bana. İnanıyorum.
Bana ne ben sonuçta zirvedeymişim2015 yılı bomboş bir yıldı normal Hello'nun zirvesi
Kimse ikna edemez beni bu konuda
Bunu dedin beni kaybettin..
2015 yılı bomboş bir yıldı normal Hello'nun zirvesi
Hello ve Çıkmaz Sokaklarla vlla senin işini bitirmişler sanırım Ama dur bakalım Sıla sonucunu bekleyelim eğer onlada olmazsa saçını tutuştur forumu ateşe verHello zirvede yer almış ben elenme tehlikesi yaşadım yuh
Hello ve Çıkmaz Sokaklarla vlla senin işini bitirmişler sanırım Ama dur bakalım Sıla sonucunu bekleyelim eğer onlada olmazsa saçını tutuştur forumu ateşe ver
Ramazanda sahura kadar dinlenir ama o zamana devam eder zatenHemen Yarın başlatacağım oylamayı. Beklemeye gerek yok. Ramazan'a girmeden izleyin sonrası kötü olur
Ramazanda sahura kadar dinlenir ama o zamana devam eder zaten
Kimse ikna edemez beni bu konuda
Avucunu yala
Serhat kardeşim haklıPardon @xBUGRAx ♡♡♡♡ @Maskeli Fedai bana destek olacaktır diyorum düzelttim bende
Sen çok mülayim davranıyorsun ben ne yapayım azıcık laf sok ki sana saldırayım@denizz19 benimle kavga edince ekmek yiyordu şimdi kavga yok ekmek yiyemiyor
Diğer yarışmada sana iyi puan verecektim de gitti her şeyPardon @xBUGRAx ♡♡♡♡ @Maskeli Fedai bana destek olacaktır diyorum düzelttim bende
Yerli malı tercihimYabancı parlaklar iyidir @xemrexxx @sokak sanati
O videoları ben kendim çekiyorum istemez Hemde başrolüm+18 video var hep. Tam senlik. Çekimlerinde seninde olman lazimdi
Sen çok mülayim davranıyorsun ben ne yapayım azıcık laf sok ki sana saldırayım