Bakmasın zaten istemezRihanna, JLo, Nicki Minaj hepsi bu adam için kapıştı senin o kadar büyük toton mu varda sana baksın@xemrexxx
Bakmasın zaten istemezRihanna, JLo, Nicki Minaj hepsi bu adam için kapıştı senin o kadar büyük toton mu varda sana baksın@xemrexxx
Varsa izlenirbunun ifşasını at @serhatt a o zaman kudurur![]()
Katılacağım. İlgi alanım zaten.Heyecanlı bir süreç olacak katılımını bekliyorum
Bu akşam Survivor konusunda olmazsam olmaz zaten birleşme partisi var.![]()
Katılacağım. İlgi alanım zaten.
Ama senin hazırladığın 80 şarkıyıda heyecanla bekliyorumUmarım Unut biraz el atar şarkılara @sokak sanati
Allahımmm zevkleri beni öldürüyor @dreamy ininListeyi hazırlamış ben çok karışmadım listeye. Ben sadece teknik işle ilgileniyorum. Yol gösteriyorum toruna@dreamy @Forumdash
Tek başına buldu hepsini...çoğu yemlik şarkılarmış.80 tane şarkı bulmuş. Zevki olmayan şarkılarda ekledik. Senin verdiğin listeyi geçirdi mi onu bilmiyorum. Eğer geçirediyse bi atar çekerim![]()
Abi sürekli bir yarışma var her yerde uğraşamamÜstad güldürdün![]()
Tek başına buldu hepsini...çoğu yemlik şarkılarmış.
Bakalım göreceğiz; bu sefer olcak inanıyorum![]()
![]()
3 ay sonra normale dönersek...herkes kendini dışarı atarsa...sahra çölüne döner forum.Abi sürekli bir yarışma var her yerde uğraşamam![]()
Baş jüri olarak onaylamıyorumBir jüri böyle bir söz veremez
![]()
Çok bunaltıyorlar abi valla sürekli özelden videolar geliyor3 ay sonra normale dönersek...herkes kendini dışarı atarsa...sahra çölüne döner forum.
Benimde beynim dönüyor; hangisinde jüriyim hangisinde oy verecem karıştırıyorum ne yalan ama olsun eğleniyoruzzz... daha akşam bizim mekanda birleşme partiside var![]()
![]()
İnsan bi etiket yapar. Görmemişim bu yorumu. Sagol Rachel![]()
Adaylari aciklayin o zaman neyi bekliyorsunuz?Şarkıların içinde gereksizleri de var @bazinga illa 80 şarkı olsun deyince hepsini doldurduk adaylara. O yüzden ilk turda her gruptan 6 şarkı elenecek@sokak sanati
Adaylari aciklayin o zaman neyi bekliyorsunuz?![]()
Senorita sacmaligi sampiyon olursa ortaligi yikarim.Gruplarda görürsün
Zaten kik bakacak paylaşsak. Sırf oy versinler diye 25 saniyelik recap yaptık![]()