Aslanım benimSöz verildiği gibi her hangi bir oyun dönmeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. İstediğime oy verebilirim artık oyum Yan Benimle'ye. Bence Sıla'nın Sevişmeden Uyumayalım'dan sonra en iyi şarkısı.
Hak eden kazanır İnşallah.
Aslanım benimSöz verildiği gibi her hangi bir oyun dönmeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. İstediğime oy verebilirim artık oyum Yan Benimle'ye. Bence Sıla'nın Sevişmeden Uyumayalım'dan sonra en iyi şarkısı.
Hak eden kazanır İnşallah.
Sıla aşkını sen de uzun cümlelere dökseydin keşke be Deniz. Neden "Yan Benimle" mesela, anlatsana biraz.Bir Yan Benimle de benden
Bazen sadece nedensizce yanmak istersin aşkın ateşinde. Sen söndürmeye kalksan da o inadına haykırır ateşini üstüne.Sıla aşkını sen de uzun cümlelere dökseydin keşke be Deniz. Neden "Yan Benimle" mesela, anlatsana biraz.
Afilli sözler söylemeye kalktı adam, "sebepsizce" diye yaptığına kılıf uydurdu. Ama şimdi dediği de doğruydu, aşk dediğin "sebepsizce" güzel.Bazen sadece nedensizce yanmak istersin aşkın ateşinde. Sen söndürmeye kalksan da o inadına haykırır ateşini üstüne.
Senin kadar uzun ama aynı kapıya çıkan sözler edeceğime kısa ama özlü sözleri tercih ediyorum tatlımAfilli sözler söylemeye kalktı adam, "sebepsizce" diye yaptığına kılıf uydurdu. Ama şimdi dediği de doğruydu, aşk dediğin "sebepsizce" güzel.
Ben duygularımı kısa cümlelere sığdıramıyorum, uzun cümleler kurmayı yeğliyorum. Ne güzel uzun cümleler kurdum Sıla hakkında, içimde bir rahatlama oldu. Uzun zamandır böyle yazmak istemişsem demek Sıla hakkında. Sana da tavsiye ederim.Senin kadar uzun ama aynı kapıya çıkan sözler edeceğime kısa ama özlü sözleri tercih ediyorum tatlım
Yani bu doğrultuda Sıla daha ağır basıyor sanırımAleynam finali hak ediyordu Gönlümün birincisi elendi
Sezen Aksu : Bu şarkı o albümde en sevdiğim şarkı
Sıla: Hayranı değilim aslında. Slow şarkılarından bazılarını çok seviyorum. Yan benimle büyük olasılıkla en çok dinlediğim şarkısı
Evet ama belki senden hıncımı almak için ayağıma gelen bu fırsatı değerlendirebilirimYani bu doğrultuda Sıla daha ağır basıyor sanırım
Sen bu kadar hırslı değilsin ben konusundaEvet ama belki senden hıncımı almak için ayağıma gelen bu fırsatı değerlendirebilirim
Tam anlamadım? açsana?Sen bu kadar hırslı değilsin ben konusunda
Yani hırslısın ama konu ben olunca hırsına yenik düşmezsin demek istiyorumTam anlamadım? açsana?
Adaletli oylar veriyorum oyüzden evet kişisel meseleler hiç bir zaman etkilemedi oylamalardaYani hırslısın ama konu ben olunca hırsına yenik düşmezsin demek istiyorum
Bir insana asilik bu kadar mı yakışır hırçın dosiAdaletli oylar veriyorum oyüzden evet kişisel meseleler hiç bir zaman etkilemedi oylamalarda
Ben senden başka türlü alırım hıncımı Zamanla anlarsın ( gerçi sen herzamanki gibi hissetmezsin bile)
Bu numaraları yemiyorum artıkBir insana asilik bu kadar mı yakışır hırçın dosi
Tüm kadınlar üstünde denendi test edildiBu numaraları yemiyorum artık
Ben ufaktan kaçayım yumuşamadanTüm kadınlar üstünde denendi test edildi
See you özletme kendiniBen ufaktan kaçayım yumuşamadan
neyse bekle ve gör