Doğru basmışsın sakın ayağını kaldırmaYan Benimle daha ağır bastı.
Kaldırmak istesem de kaldıramam artık.Doğru basmışsın sakın ayağını kaldırma
Sıla'nın üzerine yapıştırıcı sürmüşüm AllahtanKaldırmak istesem de kaldıramam artık.
Tamam her şeye cevabın var anladık. Albüm gelirse seneye de birinci olur artık. Hep şu sıralar çıkardı albüm, nerde kaldıSıla'nın üzerine yapıştırıcı sürmüşüm Allahtan
Mükemmel Şarkılar hazırlıyordur ben beklemeye değer olduğu İçin sabrediyorum kadın neticede emek verip hem yazıp hem besteliyor boş işle gelmez SılaTamam her şeye cevabın var anladık. Albüm gelirse seneye de birinci olur artık. Hep şu sıralar çıkardı albüm, nerde kaldı
Oyumu daha kullanmadım ama Sılaya oy kullanırım tabiki
Yarın son gün unutmaOyumu daha kullanmadım ama Sılaya oy kullanırım tabiki
Sezen diyeceksindir kesin ama bildiğim kadarıyla bu şarkısını sevmemiştin Sıla da diyebilirsin belkiOyumu yarın kullanacağım.
Sezen diyeceksindir kesin ama bildiğim kadarıyla bu şarkısını sevmemiştin Sıla da diyebilirsin belki
Sezen'in bu şarkısını gerçekten sevmiyorum bence abartıldı yani Manifesto olmalıydı objektif bakarsam Yan Benimle daha iyi ama ruh halime göre yarın karar vereceğim. @Çiğdem-SILAYA kullan
O zaman ben şansımı zorlamayayım sen biraz keçisindir zorlayınca taraf değişirsinSezen'in bu şarkısını gerçekten sevmiyorum bence abartıldı yani Manifesto olmalıydı objektif bakarsam Yan Benimle daha iyi ama ruh halime göre yarın karar vereceğim. @Çiğdem-
Söz verildiği gibi her hangi bir oyun dönmeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. İstediğime oy verebilirim artık oyum Yan Benimle'ye. Bence Sıla'nın Sevişmeden Uyumayalım'dan sonra en iyi şarkısı.
Hak eden kazanır İnşallah.
@S.G.A.T. ın kemiklerine çiş yaptın resmen @denizz19 😕😕😕
Manifesto çok iyiydi aslında bu açıdan Yan benimle daha iyi ama tabiki karar halkınSezen'in bu şarkısını gerçekten sevmiyorum bence abartıldı yani Manifesto olmalıydı objektif bakarsam Yan Benimle daha iyi ama ruh halime göre yarın karar vereceğim. @Çiğdem-