Söz vermiştim ama sen hiç etiket yapmıyorsun yarın son gün hatırlatmazsan kimse oy vermez
Söz vermiştim ama sen hiç etiket yapmıyorsun yarın son gün hatırlatmazsan kimse oy vermez
1 yıl çabuk geçer elbet karşına dikilecekSöz vermiştim ama sen hiç etiket yapmıyorsun yarın son gün hatırlatmazsan kimse oy vermez
Bilerek etiket yapmıyorsun kimseyi dimi Sezen kazansın diye yılaaan1 yıl çabuk geçer elbet karşına dikilecek
Aaa genelde fanı olunan şarkıcının en heves ettiğin şarkısı elenince ondan düşük gördüğün şarkısı devam edince insan elenen şarkısıyla kıyas edip kısaca hevesi kırıyor sende bunu seziyorum cnmSezen'in bu şarkısını gerçekten sevmiyorum bence abartıldı yani Manifesto olmalıydı objektif bakarsam Yan Benimle daha iyi ama ruh halime göre yarın karar vereceğim. @Çiğdem-
Benim zaten hevesim kaçtı ablacım Manifesto hak ediyordu.Aaa genelde fanı olunan şarkıcının en heves ettiğin şarkısı elenince ondan düşük gördüğün şarkısı devam edince insan elenen şarkısıyla kıyas edip kısaca hevesi kırıyor sende bunu seziyorum cnm
Sılaya elenmişti intikam al diğer şarkısıyla @denizz19Benim zaten hevesim kaçtı ablacım Manifesto hak ediyordu.
Ben de hiç öyle intikamdır hasettir öyle şeylerden anlamam. .ssSılaya elenmişti intikam al diğer şarkısıyla @denizz19
Oğlanı kandırmışsın konusuyorsun ayoll Tamam etiket etmeyecem sılaya ver git demişsin oda verip gitmiş sonra etiket etmişsinBilerek etiket yapmıyorsun kimseyi dimi Sezen kazansın diye yılaaan
@bazinga Forumu kapatma konusu açar ya da kendini banlarBen de hiç öyle intikamdır hasettir öyle şeylerden anlamam. .ss
Hahah birde o var demi. Doğru diyorsun. Stratejik oy vermek lazım yine delirtmeyelim ustayı.@bazinga Forumu kapatma konusu açar ya da kendini banlar
Aslında etiket durumunda bir açıdan iyi bazıları oy kullanmayı unutuyor katılım açısından iyi bu
Oy verdimi onuda bilmiyorum oy verenleri kapattık @bazinga ya bir hatırlatmış olalımHahah birde o var demi. Doğru diyorsun. Stratejik oy vermek lazım yine delirtmeyelim ustayı.
Ben söz verdim evet ama sen hiç etiket yapmaya tenezzül etmeyince dayanamadımOğlanı kandırmışsın konusuyorsun ayoll Tamam etiket etmeyecem sılaya ver git demişsin oda verip gitmiş sonra etiket etmişsin
Sadece konuyu açınca etiket ediyorum ayoll başka ne zaman gördün etiket ettiğimi bahane uydurup Sgata şimdiden önlem almaBen söz verdim evet ama sen hiç etiket yapmaya tenezzül etmeyince dayanamadım
Demek ki yanlış yapıyormuşsunSadece konuyu açınca etiket ediyorum ayoll başka ne zaman gördün etiket ettiğimi bahane uydurup Sgata şimdiden önlem alma
Dur tahmin ediyim donunla yataktasın ve kucağında ipad var.Demek ki yanlış yapıyormuşsun
don demeyelim de şort varDur tahmin ediyim donunla yataktasın ve kucağında ipad var.
Malımı biliyorum. Çünkü bu saatte foruma hep o şekilde girersin.don demeyelim de şort var
Üst çıplakMalımı biliyorum. Çünkü bu saatte foruma hep o şekilde girersin.
Etiketsiz mesaj yazarsın konuyu uplatırsın Etiket ettinmi şarkıcına oy atmalıyım diye algılıyorlarDemek ki yanlış yapıyormuşsun