Sıla söz konusu olunca verilen sözler sözlükten çıkıyor @S.G.A.T. gelince anlayacaktır beniEtiketsiz mesaj yazarsın konuyu uplatırsın Etiket ettinmi şarkıcına oy atmalıyım diye algılıyorlar
Sıla söz konusu olunca verilen sözler sözlükten çıkıyor @S.G.A.T. gelince anlayacaktır beniEtiketsiz mesaj yazarsın konuyu uplatırsın Etiket ettinmi şarkıcına oy atmalıyım diye algılıyorlar
Aaa ben diyeceğimi dedim ayoll mezarına çiş ettin resmen bir de senin sözüne güvenip Sıla demişSıla söz konusu olunca verilen sözler sözlükten çıkıyor @S.G.A.T. gelince anlayacaktır beni
Yooo o zaten Sıla demişti benimle alakası Yok kiAaa ben diyeceğimi dedim ayoll mezarına çiş ettin resmen bir de senin sözüne güvenip Sıla demiş
İkiside şampiyon ilan edilir artıkYarı final eşit ama
Çeyrek finalde Sıla 13 Sezen 12 almış @denizz19
Şampiyon bir tanedirFinalde bir ilk iki şampiyon çıktı bu durumda
Kimse başka türlü bu işin içinden çıkamaz zorŞampiyon bir tanedir
BakalımKimse başka türlü bu işin içinden çıkamaz zor
İnanamıyorum. Yaptığın gerçekten çok kötü bir şey. Bu yaptığını sana konduramıyorum. Kötü bir şey de söylemek istemiyorum. İğrenççe.Söz vermiştim ama sen hiç etiket yapmıyorsun yarın son gün hatırlatmazsan kimse oy vermez
Abartma benceİnanamıyorum. Yaptığın gerçekten çok kötü bir şey. Bu yaptığını sana konduramıyorum. Kötü bir şey de söylemek istemiyorum. İğrenççe.