Mantıklı düşünce. Sonuç olarak çok uzun yorum yazdığım için sonucu bir anda göremeyebilirsin.Uzun yorumlarını özlemişim
Kime oy verdiğini anlamak için oy verenler listesine baktım tam okumadan
Mantıklı düşünce. Sonuç olarak çok uzun yorum yazdığım için sonucu bir anda göremeyebilirsin.Uzun yorumlarını özlemişim
Kime oy verdiğini anlamak için oy verenler listesine baktım tam okumadan
Aaa şimdi bakacam orayada cnm bu bildirimlere yeni gelebildim hemen sohbete giriştikKesinlikle yılın şarkısı Manifestoydu harcandı.
Ablacım abicim işlemci anketine de işaretleme yapın çok önemli orası
Aaa en güzeli zaten yanmayı elenme olarak söylemiştimBen oylamaya karışmıyorum pek sonra suçlu oluyorum
Böyle sıradan anket oluyor bence. Etkinlik gizli yapılmalı hep de öyle yapmışızdır zaten Neyse bu final de böyle olsun.Geçen yıl kapattık hiç tadı çıkmadı
@denizz19 Oy gerekirse kimler vermemiş göremiyormuş oyüzdenBöyle sıradan anket oluyor bence. Etkinlik gizli yapılmalı hep de öyle yapmışızdır zaten Neyse bu final de böyle olsun.
Anacım kaç gündür başımın etini yedi gitse de askere kurtulsakHhaha Ayy şaka ediyoruz bee sen de @denizz19 ile kafayı bozmuşsun
Şu mesajını görüp utansın @S.G.A.T.Ben oylamaya karışmıyorum pek sonra suçlu oluyorum
Masum masum yazmış ne bileyimBen mi utanayım? Bilmediğin konulara girme