Şakir Paşa Ailesi'ne Katılan Hazal Kaya'ya Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,800
Puanı
1,061
1737739322365.png

Geçtiğimiz hafta son zamanların dikkat çeken yeni dizisi "Şakir Paşa ve Ailesi"nde Aliye Berger’i canlandıracağı açıklanan Hazal Kaya'ya sosyal medyadan tepki yağdı.

Dizinin özellikle youtube kanalı üzerinden yapılan oyuncu seçimiyle eleştiriler büyük yankı uyandırdı.

Hazal Kaya, son dönemde çok konuşulan dizi endüstrisindeki tekelleşme polemikleriyle ilgili Menajer Ayşe Barım’a destek vererek “Başarılı, güzel, yetenekli ve hayatı dilediği gibi yaşayan kadınlara bedel ödetme yarışına giremezsiniz. Gücünü aklından, fikrinden ve vizyonundan alan bir kadını böyle dayanaksız iddialarla hedef gösteremezsiniz” açıklamasını yapmıştı.

Gelen tepkilerin bazıları şöyle:

1737739358750.png

1737739430495.png

Çok ayrı seviyede tepki veriliyor. Bu düzeyde benzeri bir tepki hiç hatırlamıyorum. :X

• Güldürdün
Reactions: cookies
Gerçekten çok tepki var neden bu kadar tepki oldu anlamadım

Bunu sadece son zamanlardaki demeçlerine bağlamak olmaz kendisi kötü de bir oyuncu o yüzden tepki de veriyor olabilirler.

Hazal Kayanın kariyeri bitti sanırım 😱 Bu kadar sevilmeyen linçlenen bir oyuncu daha hatırlamıyorum

• Aynen
Reactions: xemrexxx
Acaba yapım şirketi bu kuvvetli itirazları ve eleştirileri dikkate alıp sözleşmeyi fesheder mi diye merak etmekteyim.