- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kimlerin oy kullandığına bakabiliyorsun ki zaten.şu ankette kimler oy kullandığına niçin bakamıyoruz daha önce oy kullanmış olanları bir daha etiketlememiş olalım
ama ben bakamıyorum..benden mi kaynaklanıyor anlamadım? bakamadımKimlerin oy kullandığına bakabiliyorsun ki zaten.
Tapatalk'tan giriyorsan ondan olabilir, normal şartlarda görünüyor.ama ben bakamıyorum..benden mi kaynaklanıyor anlamadım? bakamadım
yok pc den baktım bulamıyorumTapatalk'tan giriyorsan ondan olabilir, normal şartlarda görünüyor.
Var hemşerimi kullandırttım artı bir de ben 2 oy işte daha napayım Sen propaganda çalışmalarına devam et@Doğu yok mu hiç destekçin vadi forumu yığmalısın buraya
Kadiri ve takası sen ikna etmelisinVar hemşerimi kullandırttım artı bir de ben 2 oy işte daha napayım Sen propaganda çalışmalarına devam et
O zaman o senin problemin.yok pc den baktım bulamıyorum
ben hiçbir şeye bakamıyorum ya mesaj dahi açamıyorum anlayamadımO zaman o senin problemin.
@takas'ı ikna etmek kolay değil Akşama bizle Vadi izlersen belki olumlu bakabilirizKadiri ve takası sen ikna etmelisin
Yahu benim akşamlarım hep dolu oluyor netten izliyorum KPSS hazırlığı olmasa babam izlerken ben de izlerim@takas'ı ikna etmek kolay değil Akşama bizle Vadi izlersen belki olumlu bakabiliriz
@RüzgarGülü onlar 2 oy önde aldanma insanı kandırıyor bu Bili Sen Sıla'ya oy vermelisin kesinlikle. Hem daha anlamlı hem daha güzel.@RüzgarGülü oyunu Yalın'a vereceğinden şüphem yok, her sene Sıla final görüyor zaten bir kez de Yalın görsün.