Olsun arada üç beş bişeyler ateşlersin Sende Vadici potansiyeli var görüyorumYahu benim akşamlarım hep dolu oluyor netten izliyorum KPSS hazırlığı olmasa babam izlerken ben de izlerim
Olsun arada üç beş bişeyler ateşlersin Sende Vadici potansiyeli var görüyorumYahu benim akşamlarım hep dolu oluyor netten izliyorum KPSS hazırlığı olmasa babam izlerken ben de izlerim
her sene final görüyor diye bu defa görmemelimi demekki iyi şarkı ondan @RüzgarGülü sılaya oy kullanmanı rica ediyoruz@RüzgarGülü oyunu Yalın'a vereceğinden şüphem yok, her sene Sıla final görüyor zaten bir kez de Yalın görsün.
Tamam ara ara ateşlerim bir şeylerOlsun arada üç beş bişeyler ateşlersin Sende Vadici potansiyeli var görüyorum
Aynen ne güzel söyledin kardeşimher sene final görüyor diye bu defa görmemelimi demekki iyi şarkı ondan @RüzgarGülü sılaya oy kullanmanı rica ediyoruz
Sıla'nın şarkısına kötü diyen yok zaten Yalın'ın şarkısı da geçen seneye damgasını vurmuş, insanın içini kıpır kıpır yapan harika bir şarkı.her sene final görüyor diye bu defa görmemelimi demekki iyi şarkı ondan @RüzgarGülü sılaya oy kullanmanı rica ediyoruz
Ayy ne damgası Yalın'ın bu şarkısı kendi gölgesini bile aydınlatamadıSıla'nın şarkısına kötü diyen yok zaten Yalın'ın şarkısı da geçen seneye damgasını vurmuş, insanın içini kıpır kıpır yapan harika bir şarkı.
@takas @-KADİR- agalar @china_shangai abim Yalın dedi, Sıla'ya oy atıp ona karşı gelmek istemezsiniz herhalde.
Komik değildi verdim dissini.Ayy ne damgası Yalın'ın bu şarkısı kendi gölgesini bile aydınlatamadı
Ne alaka O verdi diye onlarda mı vermeliler @takas @-KADİR- desteğinizi esirgemeyin şuan geride olan Sıla ve geride olana her zaman yardım etmek gerekir. Allah böyle emretmiştir çünkü düşeni kaldırmak gerekir.@takas @-KADİR- agalar @china_shangai abim Yalın dedi, Sıla'ya oy atıp ona karşı gelmek istemezsiniz herhalde.
Komik değildi verdim dissini.
Aga sılaya yapıştırdim oy kullandiktan sonra mesajlarinizi okudum 🙂@takas @-KADİR- agalar @china_shangai abim Yalın dedi, Sıla'ya oy atıp ona karşı gelmek istemezsiniz herhalde.
Komik değildi verdim dissini.
Canın saolsun.Aga sılaya yapıştırdim oy kullandiktan sonra mesajlarinizi okudum 🙂
Çok teşekkürler@RüzgarGülü seni bekliyordum Hadi lütfen Sıla de
Kendi mesajına teşekkür etmişsin
Beraberlik durumunda Yalın çıkıyor finale, haberin olsun da.@papuleoo aga Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe'yi o kadar izledik beraber bence Sıla demelisin.
Farkındayım Hem niye kim verdi yapmıyozBeraberlik durumunda Yalın çıkıyor finale, haberin olsun da.