2015 En Favori Şarkı 2015 | Yarı Final | A Grubu

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu benim akşamlarım hep dolu oluyor netten izliyorum :D KPSS hazırlığı olmasa babam izlerken ben de izlerim :D
Olsun arada üç beş bişeyler ateşlersin :A Sende Vadici potansiyeli var görüyorum :A

Olsun arada üç beş bişeyler ateşlersin :A Sende Vadici potansiyeli var görüyorum :A
Tamam ara ara ateşlerim bir şeyler :D

@-KADİR- kardeşim Sıla oy bekliyor desteğini esirgeme lütfen :)

@takas aga biliyorum şarkı pek dinlemezsin sen ama vadinin hatrına Sılaya oy isterim :D

@HachiKo Sıla'ya oy atmanı dört gözle bekliyorum. :)

her sene final görüyor diye bu defa görmemelimi:D demekki iyi şarkı ondan:D @RüzgarGülü sılaya oy kullanmanı rica ediyoruz:)
Aynen ne güzel söyledin kardeşim :D

her sene final görüyor diye bu defa görmemelimi:D demekki iyi şarkı ondan:D @RüzgarGülü sılaya oy kullanmanı rica ediyoruz:)
Sıla'nın şarkısına kötü diyen yok zaten Yalın'ın şarkısı da geçen seneye damgasını vurmuş, insanın içini kıpır kıpır yapan harika bir şarkı. :A

Sıla'nın şarkısına kötü diyen yok zaten Yalın'ın şarkısı da geçen seneye damgasını vurmuş, insanın içini kıpır kıpır yapan harika bir şarkı. :A
Ayy ne damgası :A Yalın'ın bu şarkısı kendi gölgesini bile aydınlatamadı :F

Tamam ara ara ateşlerim bir şeyler :D

@-KADİR- kardeşim Sıla oy bekliyor desteğini esirgeme lütfen :)

@takas aga biliyorum şarkı pek dinlemezsin sen ama vadinin hatrına Sılaya oy isterim :D

@HachiKo Sıla'ya oy atmanı dört gözle bekliyorum. :)

Aynen ne güzel söyledin kardeşim :D
@takas @-KADİR- agalar @china_shangai abim Yalın dedi, Sıla'ya oy atıp ona karşı gelmek istemezsiniz herhalde. :A

Ayy ne damgası :A Yalın'ın bu şarkısı kendi gölgesini bile aydınlatamadı :F
Komik değildi verdim dissini. :A

@*YıldırıM* Starcı melunum Yalın'a oy verirsen çok mutlu olurum beni kırmayacağını biliyorum. :bhr:

@takas @-KADİR- agalar @china_shangai abim Yalın dedi, Sıla'ya oy atıp ona karşı gelmek istemezsiniz herhalde. :A

Komik değildi verdim dissini. :A
Ne alaka :A O verdi diye onlarda mı vermeliler @takas @-KADİR- desteğinizi esirgemeyin şuan geride olan Sıla ve geride olana her zaman yardım etmek gerekir. Allah böyle emretmiştir çünkü düşeni kaldırmak gerekir. :(

@*YıldırıM* eğer Sıla'ya oy verirsen yaz sezonunda Star TV'de istediğin herhangi bir diziyi takip edeceğim söz veriyorum inanabilirsin.

@masacre rica etsem Sıla'ya oy verir misin kardeşim. :) İhtiyacımız var da burada kazanacağımız ödül çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...