- Reaksiyon puanı
- 58,770
- Puanı
- 1,060
Anlamadım.Farkındayım Hem niye kim verdi yapmıyoz
Anlamadım.Farkındayım Hem niye kim verdi yapmıyoz
Pişti oynarken mesela berabere kalınırsa bir tur daha oynanır ve bir şeyine oynadıysan kim verdi yapılır denirAnlamadım.
Bi tur daha oynayamayız üzgünüm, kural beraberlik durumunda önceki turda daha çok oy alan şarkının üst tura çıkacağı yönünde.Pişti oynarken mesela berabere kalınırsa bir tur daha oynanır ve bir şeyine oynadıysan kim verdi yapılır denir
Iyy pis tabi şu koşullarda öndesin neyse @takas Sıla'ya atar ben öyle düşünüyorum kırmaz beni.Bi tur daha oynayamayız üzgünüm, kural beraberlik durumunda önceki turda daha çok oy alan şarkının üst tura çıkacağı yönünde.
Forumda da paylaşırım ne olacak.Niye forumda paylaşmıyorsun
Ben artık bu tür oylamayı konularda oy kullanmıyorum maalesef [emoji17] mazur görün ama ikisi de sevdiğim şarkıcılar [emoji2]@papuleoo aga Yalın'a oy kullanacaksın bence sen, öyle düşünüyorum.
Senin oyun çok önemli SILA için aga lütfen bu seferlik beni kırma ve kullan sonra bir daha yemin ederim rahatsız etmem bu sebepleBen artık bu tür oylamayı konularda oy kullanmıyorum maalesef [emoji17] mazur görün ama ikisi de sevdiğim şarkıcılar [emoji2]
Bende rica ediyorum oyunu sılaya kullanBen artık bu tür oylamayı konularda oy kullanmıyorum maalesef [emoji17] mazur görün ama ikisi de sevdiğim şarkıcılar [emoji2]
Beraberlikte niçin öle oluyor çok saçma ama yaBeraberlik durumunda Yalın çıkıyor finale, haberin olsun da.
Kural öyle bir düelloyla daha uğraşmak daha saçma bence.Beraberlikte niçin öle oluyor çok saçma ama ya
Kurallar çiğnenmek içindirKural öyle bir düelloyla daha uğraşmak daha saçma bence.