Sen iyice kafayı yedin Sıla'yı finale çıkaracam diye. ss
Hak etmiyor mu ama şu güzelliğe baksana Google görsellerde bulursunSen iyice kafayı yedin Sıla'yı finale çıkaracam diye. ss
Ben @Amoureux'dan böyle bir cevap bekliyordum zaten, sen o mesajı yazdığında Melo'nun "Hayır.
Melih hep böyle işte alıştım ona ben de aslında Sıla'nın bu şarkısını seviyordur ama işteBen @Amoureux'dan böyle bir cevap bekliyordum zaten, sen o mesajı yazdığında Melo'nun "Hayır." diyeceği mesajı aklımda canlanmıştı.
Kendime güldüm yani.
![]()
Mr.At ve Maskeli verdiler Yalın'a.@Mr.At @Jonsnow Yalın'a oylarınızı beklerim.Şu Sıla artık şike ile finallere çıkmasın. Sizlerle adaleti getireceğim.😛
Yalım derseniz güzel olur. @Maskeli Fedai melun sen kime oy verdin.ss
@halukerogluFOX kanka sen mesajdan anlamışsındır anlayacağını. Senin zekanı severim zaten bilirsin.![]()
Mr.At ve Maskeli verdiler Yalın'a.
Sabahtan beri uğraşıyorum biraz da sen uğraş.Beraberlik durumunda da Yalın çıkıyor, onu da bil.
![]()
Yine oy kullananı hedef aldın. ss Ms'de Benimki şarkısını kullanmam için başımın etini yiyordu.Sınavım vardı bugün dum hece sabahladım. Sonra gelip uyudum anca girdim. Biraz deneyeceğim.
@GunesinOglu ne yaptı. O ne sıla sever ne yalın. Ama Yalın der bence.![]()
china abim forever Bully ve Yalın diyerek verdi oyunu bugün.@china_shangai Abi naptın sen. @Bully için Yalın'a destek atıyoruz. Sevindirirsen bize çok iyi olur.![]()
O da kullandı@china_shangai Abi naptın sen. @Bully için Yalın'a destek atıyoruz. Sevindirirsen bize çok iyi olur.![]()
Ne bu şişik havalarchina abim forever Bully ve Yalın diyerek verdi oyunu bugün.![]()
Daha son sözümüzü söylemedik bu iş burada bitmez.Ne bu şişik havalar![]()
BakalımDaha son sözümüzü söylemedik bu iş burada bitmez.![]()