Sen iyice kafayı yedin Sıla'yı finale çıkaracam diye. ss
Hak etmiyor mu ama şu güzelliğe baksana Google görsellerde bulursunSen iyice kafayı yedin Sıla'yı finale çıkaracam diye. ss
Ben @Amoureux'dan böyle bir cevap bekliyordum zaten, sen o mesajı yazdığında Melo'nun "Hayır. " diyeceği mesajı aklımda canlanmıştı. Kendime güldüm yani.
Melih hep böyle işte alıştım ona ben de aslında Sıla'nın bu şarkısını seviyordur ama işteBen @Amoureux'dan böyle bir cevap bekliyordum zaten, sen o mesajı yazdığında Melo'nun "Hayır. " diyeceği mesajı aklımda canlanmıştı. Kendime güldüm yani.
Mr.At ve Maskeli verdiler Yalın'a.@Mr.At @Jonsnow Yalın'a oylarınızı beklerim. Şu Sıla artık şike ile finallere çıkmasın. Sizlerle adaleti getireceğim.😛
Yalım derseniz güzel olur. @Maskeli Fedai melun sen kime oy verdin.ss
@halukerogluFOX kanka sen mesajdan anlamışsındır anlayacağını. Senin zekanı severim zaten bilirsin.
Mr.At ve Maskeli verdiler Yalın'a.
Sabahtan beri uğraşıyorum biraz da sen uğraş. Beraberlik durumunda da Yalın çıkıyor, onu da bil.
Yine oy kullananı hedef aldın. ss Ms'de Benimki şarkısını kullanmam için başımın etini yiyordu. Verdi oyunu Yalın'a.Sınavım vardı bugün dum hece sabahladım. Sonra gelip uyudum anca girdim. Biraz deneyeceğim.
@GunesinOglu ne yaptı. O ne sıla sever ne yalın. Ama Yalın der bence.
china abim forever Bully ve Yalın diyerek verdi oyunu bugün.@china_shangai Abi naptın sen. @Bully için Yalın'a destek atıyoruz. Sevindirirsen bize çok iyi olur.
O da kullandı@china_shangai Abi naptın sen. @Bully için Yalın'a destek atıyoruz. Sevindirirsen bize çok iyi olur.
Ne bu şişik havalarchina abim forever Bully ve Yalın diyerek verdi oyunu bugün.
Daha son sözümüzü söylemedik bu iş burada bitmez.Ne bu şişik havalar
BakalımDaha son sözümüzü söylemedik bu iş burada bitmez.