Tamam ama oylar eşit kalırsa bence yanlış bir kural olurKural öyle bir düelloyla daha uğraşmak daha saçma bence.
Bu kural sadece bu etkinlik için diğer etkinlikler için de geçerli mesela en favori dizi, en favori üye gibi.Tamam ama oylar eşit kalırsa bence yanlış bir kural olur
Hangisini seviyorsan ona kullan ama SILA de lütfenBöyle yapmayın işte.
Yalın'a atmayacaksan Sıla'ya da atma aga, yine de karar senin.Böyle yapmayın işte.
Sevdiğime atacaksam Sıla'ya atmam.Hangisini seviyorsan ona kullan ama SILA de lütfen
Hahaha Hediye şarkısı çok güzel sevmediğine atmak gerekir bazenSevdiğime atacaksam Sıla'ya atmam.
Nereden bileceğim sevdiğini bi takla at da inanayım.@GreatOttoman ben de bir tarih öğretmeni olarak Osmanlı'yı çok severim
Yalın sever misin pekiSevdiğime atacaksam Sıla'ya atmam.
Benim tarih öğretmeni olduğumu profilden görebilirsin attım takla onu göremezsin hadi be aga nolur atNereden bileceğim sevdiğini bi takla at da inanayım.
Eskiden dinlerdim. Zalim filan.Yalın sever misin peki
Hadi atayım bari.Benim tarih öğretmeni olduğumu profilden görebilirsin attım takla onu göremezsin hadi be aga nolur at
Çok teşekkür ederim aga çok sağ ol Allah razı olsunEskiden dinlerdim. Zalim filan.
Hadi atayım bari.
Hayır.