2015 En Favori Şarkı 2015 | Yarı Final | A Grubu

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiğin şeylerden kaçma.:A Yalın diyene kadar bırakmam bak hem sen üşengeç birisin ver oyunu kurtul.:F

@Polat Şaşmaz En güzel disslerimi sana atma mı istemiyorsan Yalın de.:F
Şaka bir yana zaten Sıla terörist. Yalın gibi bir bey Efendi'ye oy vermek gerek. Haksız mıyım.:)

@soo sen MS'de yalın destek atıyordun galiba. Oylamada bizi yalnız bırakmazsan çok güzel olur.:Z

@Master.1000 @WesTxCoasT vakit Yalın için diriliş vaktidir. Oylar Yalın'a.:F Yalın bir zafer için oylarınızı bekliyoruz😛 tüm forum olarak.:Z

@-Kadir- Terörist Sıla'yı protesto ediyoruz oyalarız Yalın'a veriyoruz.:D

@Güvencionurcu sende anketlere katılmayı seviyorsun. Sürgünüm ile beraber Yalın'a destek atıyoruz. Sensiz olmaz.:bhr:
Umut bu kadar hain olma. Buna müsamaha göstermem. Her şeyi söyle şarkıları berbat de ama Sıla'ya yalan yanlış yakıştırmalar yaparsan o Zaman işin rengi değişir, saçmalamayı kes lütfen.

Yine güzellik kazandı, Yalın ilgimi çekmiyor. :D Sıla'yı zaten beğenirdim, Yalın'ın ise birkaç şarkısı hariç pek sevdiğimi söyleyemem. Aslında hatırlatmasan oy kullanmazdım fakat madem hatırlattın Sıla için oy kullandım bile. :)

Bu arada söz verdiğin TMFE'ı unutmadık. :)

Hala telefonumda.:F

Lendi ayağıma sıktı yine.ss

Umut bu kadar hain olma. Buna müsamaha göstermem. Her şeyi söyle şarkıları berbat de ama Sıla'ya yalan yanlış yakıştırmalar yaparsan o Zaman işin rengi değişir, saçmalamayı kes lütfen.

Geyik yaptığım ortada değil mi.:F
Benim espri anlayışım bu. Nos yere kükreme.

Hala telefonumda.:F

Lendi ayağıma sıktı yine.ss

Geyik yaptığım ortada değil mi.:F
Benim espri anlayışım bu. Nos yere kükreme.
Geyik ya da değil algı operasyonu yapıyorsun şuan insanlara yalan yanlış şeyler söylüyorsun. Şaka olduğunu biliyorum ama hoş değil bunu dile getirdim.

Tahminen 3-4 kişi daha oy kullanır diye düşünüyorum. :D Forumun sınırı belli çünkü.

Sıla önde catlayın düşmanlar Yalının Sılayı geçmesi beklenemezdi zaten aksi halde forumu çökertirdim forumu rezil ederdim :A :A :F

@Bully senin etiketten önce denizinkine bakıp sılaya attım kusura bakma :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...