Attım ben toparlak.s@Mr.At @Jonsnow Yalın'a oylarınızı beklerim. Şu Sıla artık şike ile finallere çıkmasın. Sizlerle adaleti getireceğim.😛
Yalım derseniz güzel olur. @Maskeli Fedai melun sen kime oy verdin.ss
@halukerogluFOX kanka sen mesajdan anlamışsındır anlayacağını. Senin zekanı severim zaten bilirsin.
@Amoureux eğer Yalın dersen ayıp edersin çünkü oy vermem dedin
Niye bizim yok mu MS geçmişimizSıla'ya oy vermem dedi. Ben çok ısrar edince oy veriyor. Çünkü müzik zevkime güveniyor. MS geçmişimiz var onunla.
Beni en iyi sen tanıyosun şu forumda.Ben @Amoureux'dan böyle bir cevap bekliyordum zaten, sen o mesajı yazdığında Melo'nun "Hayır. " diyeceği mesajı aklımda canlanmıştı. Kendime güldüm yani.
Belki orada burada duymuşumdur, şimdi de dinlemediğim için adından hiçbir şey çağrıştırmadı şarkı. Ama sevmem eminim.Melih hep böyle işte alıştım ona ben de aslında Sıla'nın bu şarkısını seviyordur ama işte
@Amoureux eğer Yalın dersen ayıp edersin çünkü oy vermem dedin
Çok ısrar ettiğin oylamada bir kere oy kullandım, o da kendi rızamla. Finalinde bile atmadım oy.Sıla'ya oy vermem dedi. Ben çok ısrar edince oy veriyor. Çünkü müzik zevkime güveniyor. MS geçmişimiz var onunla.
Destere Sıla'ya verdi
Yok sağlam sözlere ve müziğe önem veriyorsun ya ondan dedim ama yine de vermiyorsan elbette zorlamamBeni en iyi sen tanıyosun şu forumda.
Belki orada burada duymuşumdur, şimdi de dinlemediğim için adından hiçbir şey çağrıştırmadı şarkı. Ama sevmem eminim.
Çok ısrar ettiğin oylamada bir kere oy kullandım, o da kendi rızamla. Finalinde bile atmadım oy.
Burada iki şarkı da benim için bir şey ifade etmiyor. Kim çıkarsa çıksın, umrumda değil.
Beni en iyi sen tanıyosun şu forumda.
Belki orada burada duymuşumdur, şimdi de dinlemediğim için adından hiçbir şey çağrıştırmadı şarkı. Ama sevmem eminim.
Çok ısrar ettiğin oylamada bir kere oy kullandım, o da kendi rızamla. Finalinde bile atmadım oy.
Burada iki şarkı da benim için bir şey ifade etmiyor. Kim çıkarsa çıksın, umrumda değil.
Şikelilere inat oy verecekse başta seni öne sürerim ben neydüğün belirsizBurada şikeciler var onların önüne geçmek için bence Yalın de. Hadi lütfen lütfen lütfen.
Aslında en önce şarkıcının sesini önemserim. Sıla'nın sesi bana hiç hitap etmiyor.Destere Sıla'ya verdi
Ayrıca başta yazdığın o cümlene laf etmesem olmazdı. Sıla hep şikeyle kazanmadı Hakkı olanı aldı çatlayacaksın sen de SILA antiliğinle beraber
Yok sağlam sözlere ve müziğe önem veriyorsun ya ondan dedim ama yine de vermiyorsan elbette zorlamam
Yalın da epey kötü be kardeş. Yakıştıramam kendime eğer verirsem oyBurada şikeciler var onların önüne geçmek için bence Yalın de. Hadi lütfen lütfen lütfen.
Dediğim gibi zorlama yok bir kere söyledim vermem dediysen zorlamamAslında en önce şarkıcının sesini önemserim. Sıla'nın sesi bana hiç hitap etmiyor.
Aslında en önce şarkıcının sesini önemserim. Sıla'nın sesi bana hiç hitap etmiyor.
Yalın da epey kötü be kardeş. Yakıştıramam kendime eğer verirsem oy
Ideolojilerin savaşına hiç girmeyim ben.Sıla çok iyi sanki.ss Yabancı şarkı yarışmasında ki kalite elbet yok Burada sadece idolejiler konuşacak. Yalın dersen güzel olur. Sana Güzel Hareketler yakışır.
Ideolojilerin savaşına hiç girmeyim ben.
@HachiKo Yalın seviyorsdün sen. Doğru yola bekleriz.
@Tolstoyevski kanka bu sefer güzelliğe göre veremiyeceksin bence direk yalın de zaten Sıla yaşlandı. Hem Yalın gibi bir beyefendi herzaman gelmez dünyaya.😛
@Danger UA! Seninle oy anlaşmamız devam ediyorsa yine Yalın diyebilirsin. Çok makbule geçer yani öyle diyim.