Eyvallah biz kin tutmayız rahat ol döşe istediğin gibiboşver ben fırsat bu fırsat doğuyu kalaylayayımda ne yaptığı pek önemli değil )
neyse bir dahaki sefere övgüler dizeriz ödeşiriz artık lafımı geri alamam malesef
Eyvallah biz kin tutmayız rahat ol döşe istediğin gibiboşver ben fırsat bu fırsat doğuyu kalaylayayımda ne yaptığı pek önemli değil )
neyse bir dahaki sefere övgüler dizeriz ödeşiriz artık lafımı geri alamam malesef
Değiştim evet kabul ediyorum. Artık izin verirseniz uyuyacağım.lady gaga @Harunnn60 u çok bozdu artık eskisi gibi değil sağı solu belli değil vatandaşın
@Doğu da da parlak aşkı başlamış millet çok değişti görmeyeli
başta kıza ihanet et elemeyi geçmemesi için elinden geleni yap sonra finale çıkarsa destek olurum şöyle olurum böyle olurum bunları kimse inandırıcı bulmuyor hiç boşuna çırpınmaDeğiştim evet kabul ediyorum. Artık izin verirseniz uyuyacağım.
@denizz19 Öncekinde Sıla'ya verdik ne çabuk unuttun. Finale çıkarsa söz vereceğim Sıla'ya.
Gülşen'i sevmiyorum çünkü.
yalnız sen gülşenin dandan ı na oy vermemiştin hatırladığım kadarıyla onun için deminki lafım boşa gitmedi sanırımEyvallah biz kin tutmayız rahat ol döşe istediğin gibi
Gülşen'den pek haz etmembaşta kıza ihanet et elemeyi geçmemesi için elinden geleni yap sonra finale çıkarsa destek olurum şöyle olurum böyle olurum bunları kimse inandırıcı bulmuyor hiç boşuna çırpınma
ayrıca rüyanda umarım yalın cıbıl bir şekilde seni kovalar teee mozambiğe kadar
yalnız sen gülşenin dandan ı na oy vermemiştin hatırladığım kadarıyla onun için deminki lafım boşa gitmedi sanırım
zaten bende hiçbir şarkıcının tüm şarkılarını sevmiyorum ama dandan a oy atmamak vatana ihanetle eşdeğer heleki o klibe oy atmamak direk hanene günah olarak yazılır öteki dünyada kaynar kazanda kendine ferah bir yer edinmiş olursun ?Gülşen'den pek haz etmem
Son zamanlarda çıkan dandan bangır bangır miş miş gibi ikilemeli şarkılardan irrite oluyorum bu bir sebep değil ama oy verilecek gibi değil cidden@vadikızı kime oy attı @denizz19 ? eğer onu sılaya oy atmaya ikna ettiysen kesin sıla tur atlar
zaten bende hiçbir şarkıcının tüm şarkılarını sevmiyorum ama dandan a oy atmamak vatana ihanetle eşdeğer heleki o klibe oy atmamak direk hanene günah olarak yazılır öteki dünyada kaynar kazanda kendine ferah bir yer edinmiş olursun ?
şarkıya oy ver diyenmi var? sesi kapat sadece klibi izle )Son zamanlarda çıkan dandan bangır bangır miş miş gibi ikilemeli şarkılardan irrite oluyorum bu bir sebep değil ama oy verilecek gibi değil cidden
Sen bu etkinliklerde bu taktiği mi uyguluyorsunşarkıya oy ver diyenmi var? sesi kapat sadece klibi izle )
hepsi için aynı taktiği uygulamıyorum her şarkıcıyı ayrı değerlendirmek lazım mesela sıla genelde sesi güzel ama kendiside güzel tabi yani dengede diyebiliriz her ikşi tarafınıda izleyebilirimSen bu etkinliklerde bu taktiği mi uyguluyorsun
Güzel taktiklermiş taktir ettim Görsellik benim için önce gelir diyorsun yanihepsi için aynı taktiği uygulamıyorum her şarkıcıyı ayrı değerlendirmek lazım mesela sıla genelde sesi güzel ama kendiside güzel tabi yani dengede diyebiliriz her ikşi tarafınıda izleyebilirim
mesela rihanna hem kendisi güzel hemde şarkıları güzel
ama mesela niki patinaj ses o kadar önemli değil sesi kapatıp klipte izlenebilir haliyle
birde hanı hırvat nina diyordum ya onun mesela kendisi tipsiz ama şarkısı harika yani tek yönlü şarkıcı yok her yönüyle değerlendirmek lazım etinden sütünden yününden yapağısından tümden dışlamamak lazım
onun haricinde erkek şarkıcılar arasında şarkılarını beğendiğim çok nadir çıkar o da sesi güçlü olması lazım başka çöpe atmakta sakınca yok
Oo demek daha önce oy kullanmayanlar ekleniyor tamam paşam@soo oyunu Yalın'dan yana kullanacağından şüphem yok.
@china_shangai abi Yalın'a desteğini bekliyorum, oy verirsen beni çok mutlu edersin.
cookies de daha önce hiç kullanmadı canım.Oo demek daha önce oy kullanmayanlar ekleniyor tamam paşam
Aa ben kullandı sanıyordum pardoncookies de daha önce hiç kullanmadı canım.
şu ankette kimler oy kullandığına niçin bakamıyoruz daha önce oy kullanmış olanları bir daha etiketlememiş olalımcookies de daha önce hiç kullanmadı canım.
İlk önce çirkefleşen sensin.@takas aga Sıla yenilme üzere Sıla'ya destek verir misin rica etsem sana KPSS ile ilgili en güncel bilgileri veririm
Aa ben kullandı sanıyordum pardon