Yahu Furkan sılaya kullanmalıydı oyunu.oyumuzu çalmışsınız resmen olmadı bu ayrıca sokak sanati da sana destek çıkıyor bişey diyormuyuzDeniz bitti bir de sen mi çıktın başımıza adminimizin kararına saygı duyalım lütfen.
O Yalın'a kullandı bile geçmiş olsun.
Onu @sokak sanati'na soracaksın oyu o istedi.Yahu Furkan sılaya kullanmalıydı oyunu.oyunuzu çalmıştınız resmen olmadı bu
Hediye'nin finale çıkması Sıla'nın diğer şarkılarına haksızlık. Yarın süper bir şarkı yapıp finale çıksa bir anlamı olmayacak çünkü ortalama şarkılarıyla da finale çıkabiliyor.Neyi protesto ediyon anlamadım Yahu kimsenin yakasına yapışmadık ya oy ver diye Kimi layık gördülerse onları çıkardılar Sıla'ya destek vermelisin bilemem ben
Sokak sanatı senin yerine oy istiyordu sesin çıkmadı turkuaz isteyince mi suç oldu helal @turkuazz arkandayım
Biliyorum takıldığını bu atışmalar benim açımdan tatlı rekabet oluyor.biraz bu atışmaya bilerek katıldım heyecanı artsın yarışmanınÇıkabilirsin ben takılıyorum sadece.
Valla olsun sen oy kullan ben haksızlık olarak görmem Hediye şarkısı harika bir şarkı niye bu yorumu yapıyorsun anlamadım. Müziğinden tut sözlerine kadar derinliğin dibi bir şarkıHediye'nin finale çıkması Sıla'nın diğer şarkılarına haksızlık. Yarın süper bir şarkı yapıp finale çıksa bir anlamı olmayacak çünkü ortalama şarkılarıyla da finale çıkabiliyor.
Aynısı Yalın için de geçerli.
Siz yapıştınız demiyorum tepkim kitlesel seçim hatalarına.
Sağ ol kardeşim devam et
Harikasın Özgürüm dualarım kabul oldu keşke burda olsaydı da oy kullanırdı demiştim
Harikasın Özgürüm dualarım kabul oldu keşke burda olsaydı da oy kullanırdı demiştim
@destere Sıla desteğini bekliyor
Teşekkürler destere şu 1 oy fark nasıl kapanır acaba @cookies oy verir bence
Aynen başta şu @Harunnn60 olacak uyuz erkeğe oy attıbayağı bir oy toplamışsınız uçanı kaçanı kaçırmamışsınız artık aklıma kimsede gelmiyor yalnız beni kırmayacak bir çok arkadaş burda sıla ya ihanet etmiş hep bunlar @sokak sanati nın yokluğumdan faydalanma girişimleri
Aynen başta şu @Harunnn60 olacak uyuz erkeğe oy attı
Doğu sılaya verdilady gaga @Harunnn60 u çok bozdu artık eskisi gibi değil sağı solu belli değil vatandaşın
@Doğu da da parlak aşkı başlamış millet çok değişti görmeyeli
Günahımı alıyorsun mübarek adamlady gaga @Harunnn60 u çok bozdu artık eskisi gibi değil sağı solu belli değil vatandaşın
@Doğu da da parlak aşkı başlamış millet çok değişti görmeyeli
boşver ben fırsat bu fırsat doğuyu kalaylayayımda ne yaptığı pek önemli değil )Doğu sılaya verdi
neyse bir dahaki sefere övgüler dizeriz ödeşiriz artık lafımı geri alamam malesefGünahımı alıyorsun mübarek adam