Mecnun'un rakibi yine zor Burhan da bir TV efsanesi sonuçta. Ama Afet Güçverir nedir yahu içim kanıyor.....Aaah ah, halbuki çok da güzel tırmanmıştık merdivenleri bu zamana kadar...
Mecnun'un rakibi yine zor Burhan da bir TV efsanesi sonuçta. Ama Afet Güçverir nedir yahu içim kanıyor.....Aaah ah, halbuki çok da güzel tırmanmıştık merdivenleri bu zamana kadar...
İçler acıtan bir durum gerçekten de... Ama Afet Güçverir'in de forumda fazla seveni var şimdi düşününce... L&M ve Geniş Aile seven şurada kaç kişi sanki... Buraya kadar bile iyi geldik diyebiliriz...Mecnun'un rakibi yine zor Burhan da bir TV efsanesi sonuçta. Ama Afet Güçverir nedir yahu içim kanıyor.....
Aynen çeyrek final başarı...İçler acıtan bir durum gerçekten de... Ama Afet Güçverir'in de forumda fazla seveni var şimdi düşününce... L&M ve Geniş Aile seven şurada kaç kişi sanki... Buraya kadar bile iyi geldik diyebiliriz...
Döndüğümde seni görmek ne güzel bir sürpriz
Ah be Cevaa yazıklar olsun Şukufe sana da
Vay naptın bakalım özet geç üni falan ne durumdaDöndüğümde seni görmek ne güzel bir sürpriz
Rutin hayat aynı devam ediyor pek bir değişiklik yok aslında eczacılık okuyorum bilmiyorum daha önce demiş miydim sen esas nasılsın nasıl gidiyorVay naptın bakalım özet geç üni falan ne durumda
Benden de iyilikRutin hayat aynı devam ediyor pek bir değişiklik yok aslında eczacılık okuyorum bilmiyorum daha önce demiş miydim sen esas nasılsın nasıl gidiyor
Sen gittikten sonra ben de pek uğramadım arada uğradığımda sen dahil bir çok eski ahbap gitmişti. Şimdi tam denk geldik Ben de söyledim mi bilmiyorum işte bayağı zaman oldu sen bayağı erken gittin sonra işte sınavda eczacılık geldi onu okuyoruz bakalımBenden de iyilik
Ben gittiğimde 2022 marttı o zaman sen üniversiteye başladıysan demişsindir ama unutmuş olabilirim
Ben seni 2022 yazında sınava girecek diye hatırlıyordum.
Güzel güzel sağlık bölümü her zaman iyidir hayırlı olsun ben öğrenene kadar okul bitmiş gerçi nerdeyseSen gittikten sonra ben de pek uğramadım arada uğradığımda sen dahil bir çok eski ahbap gitmişti. Şimdi tam denk geldik Ben de söyledim mi bilmiyorum işte bayağı zaman oldu sen bayağı erken gittin sonra işte sınavda eczacılık geldi onu okuyoruz bakalım
Teşekkürler umarım senin için hayat iyidir en azından öncekinden kötüye gitmiyordur yarıladık bu dönemle okuluGüzel güzel sağlık bölümü her zaman iyidir hayırlı olsun ben öğrenene kadar okul bitmiş gerçi nerdeyse
Bana da anlatmadı kerata @xdragxxTeşekkürler umarım senin için hayat iyidir en azından öncekinden kötüye gitmiyordur yarıladık bu dönemle okulu
AçmamışsındırBana da anlatmadı kerata @xdragxx
Her şey zamanında güzel maalesef dizisi çıksa da aynı tadı vermezdi.4. filmi gerektiği ilgiyi görmemiş. 36300 kişi izlemiş filmi.
İkinci seri de bu civarda olur kesin. Artık dizisi gelmez bu sayılardan sonra.