Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır gece benim için daha iyi fazla kişi olmuyor o yüzden sadece bakıp bildirimlere çıkıyorum. :A
2 den sonra geliyorsun galiba :A ben çıkarken yoksun genelde :A yarın cuma, bizde 1 size görede 3e kadar dururum gibi :A
Bugün Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun nedeni ile bağlandın buraya :A

2 den sonra geliyorsun galiba :A ben çıkarken yoksun genelde :A yarın cuma, bizde 1 size görede 3e kadar dururum gibi :A
Bugün Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun nedeni ile bağlandın buraya :A
Evet ama biraz uykuyu düzeltme gayretim var o yüzden 12 1 gibi girerim. :A Dün hiç girmemiştim

michael jackson smile GIF
Bu benim klasik attığım görseldi. Geçen sildim galeriden:S var mı burda acaba gifi, hiç bakmadım :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
ben ocak ayında kendimi 30 gün banlayacağım yoksa diplomayı ancak rüyamda görürüm :A :A
Tarihler belli mi 😱 Ona göre etkinlik ertelemeleri yapalım :A
Öyle kontrol sorunum olmaz girince oluyor ama hiç girmeme iradesi koyabiliyorum geçen okul zamanında bunu koymuştum. Keşke foruma girmek dersler için tek sorun olsa
Orası öyle ama geçen sefer daha az muhabbet ettiklerin vardı. Ortam çok değişti. Aynı durumu başaramayabilirsin A
Bu arada unutmadan atayım o istediğin mevzuyu :A bir koşu TW'ye gidiyorum şimdi :A

Orası öyle ama geçen sefer daha az muhabbet ettiklerin vardı. Ortam çok değişti. Aynı durumu başaramayabilirsin A
Bu arada unutmadan atayım o istediğin mevzuyu :A bir koşu TW'ye gidiyorum şimdi :A
Durumu tecrübe edip görürüz bakalım :A O mevzuya yazdan önce girmem ama teşekkürler.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öyle kontrol sorunum olmaz girince oluyor ama hiç girmeme iradesi koyabiliyorum geçen okul zamanında bunu koymuştum. Keşke foruma girmek dersler için tek sorun olsa
bende öyle diyorum mesela dün gece sadece 10 dak girip çıkacağım dedim @xdragxx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski sağ olsun 4'e kadar forumdaydım :A :A

Yok belli değil ama her yıl aynı tarihler geliyor zaten.

Bak burada çok haklısın ilk zamanlar çok az kalıyordum ama çoğu üyelerle tanıştıktan sonra durum çok değişti :A

Bulabilir miyim peki netten hiçbir yere üyeliğim yok ondan diyorum :A
Bende başlayacağım beraber seyrederiz. Olur mu? :A
Alakası bile yok ama siz bilirsiniz... Hafızanız pek kuvvetli değilmiş demek ki... :A
------

Tek tek bölümler boyu her detayı inceledim ve yazdım... Dizinin aslında olmayıp olduğu gibi gösterildiği tüm detayları ve tezleri çürütürüm... Eskilerle kıyaslayarak hem de... İnsanlar nereleri nasıl eleştireceğini şaşırmış... Kendini eleştirmen sanıyor herkes ama neyin ne olduğunu bilmeden, eskiyi hatırlamadan eskiye bakıp eleştirmek komik... Tek tek her şeye cevap veririm. L&M 4. sezon kusursuz değil zaten bölümlerde ben de söyledim bunu, hatta eleştirdiğim yerler de duruyor orada aynı şekilde. Ama genele bakıp çöp olmuş demek ve senin özelinde diyecek olursam 6.7 puan vermek de neresinden tutarsan tut komik...
Kendini kandır... :A

bende öyle diyorum mesela dün gece sadece 10 dak girip çıkacağım dedim @xdragxx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski sağ olsun 4'e kadar forumdaydım :A :A

Bak burada çok haklısın ilk zamanlar çok az kalıyordum ama çoğu üyelerle tanıştıktan sonra durum çok değişti :A
@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai uyku tutmuyor diye sitem etsinler. Sorsan herkes öğrenci :A
Bazı şeyler bariz belli oluyor zaten. Sende yazmışsın :A
------

Ayrıca tespitlerimde hep haklı çıkıyorum :A

Bende başlayacağım beraber seyrederiz. Olur mu? :A

Kendini kandır... :A
Yazın başlarsam başlarım ben :A

O kurtlar sofrası her zaman olmaz dün gece girmedim coşmuş :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛

Ulvi son 1-1.5 senedir vallaha şu videodaki ruh halindeyim :( Hani kardeştik beeeee hani hani haniiiiiiiiiii