L&M 'sıradan' bir komedi dizisi değildir. L&M hayatın ta kendisidir... İçerisinde barındırdığı 10 15 üzeri her karakteri ayrı bir derinliğe ve kaliteye sahiptir. Hepsine ayrı bir dizi yaparsın... Öyle basit ve sıradan karakterler değil hepsi ince işçilik eseridir. Bu yüzden sanatsal kaliteden söz ederiz. Senaryosu ve diyalogları da keza kitaplara yazılacak kalitetededir... Öyle basit mahalle ağzı ve esprileri yoktur... İnce esprilerle çok daha üstün cümlesini mi gördüm ben orda... Ben daha bunun üstüne ne diyeyim ki... L&M'deki ince mesajlar ve kaçırılan detaylar toplanıp bir araya getirilse Netflix'e sezonluk dizi çıkar be...Yahu bu komedi komediiii. Geçin sanatı falan Allah aşkına L&M'de neyin sanatı var Allah aşkına gördük 4.sezonla nasıl döndüğünü
------
Sulu komedi mi skljgklsl İnce komedi olarak Geniş Aile L&M'den çok daha üstün alttan alta verdiği ince esprilerle...
Biz herşeyi çok net ve pürüzsüz görüyoruz kan dondurucu yoldaşım sen merak etme...Hocam @MEnes ve @Tolstoyevski gemi memi diye diye kafayı yemişler gerçekleri göremiyorlar..