Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak ona yetişemedim :A Ezel daha fazla ilgimi çekiyor :A
Friends en sevdiğim dizi, öyle böyle değil. xdragxx'in de Seinfeld ama sor bakalım bir gün bile Friends daha iyidir gibi ikna etme huyum oldu mu ona karşı:A
Yahu ben de karşı cinsten birine Seinfeld daha iyi demem çünkü Seinfeld biraz daha erkeksi sen ona rağmen seviyorsun :A Ben kız arkadaşıma o kadar yalvardım bu ne diye kapadı mesela...

Bak ona yetişemedim :A Ezel daha fazla ilgimi çekiyor :A
Friends en sevdiğim dizi, öyle böyle değil. xdragxx'in de Seinfeld ama sor bakalım bir gün bile Friends daha iyidir gibi ikna etme huyum oldu mu ona karşı:A
Ezel daha çok kadınlara hitap eden bir yapım ama diğer konuda bildiğin Kurtlar Vadisi çakması :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi yok bu adam cidden izlemiş diziyi bu detayı izlemeyen adam bilmez :A
Kütük'ün babasının Hindistan yerine Cezayir'e at eti göndermesi.

Yahu izledim tabi hatta Yapıştır filminin konusunda bile yorumum var :A @Dosi

Cevahir'in içindeki kötülüğün ortaya çıktığı bölüm en sevdiklerim arasında yer alır..
İkna oldum ama Leyla ile Mecnun tayfasına gıcıklık olsun diye fazladan üstelediğinden eminim :A

Kurtlar Vadisi/Ezel tartışmasını unutma :A
------

Zamanında Geniş Aile'yi izlemiştim ve benim için hala en iyi komedi dizisidir :A Hiçbir dizinin abartılı hayranı değilimdir..
LMyi izlemediğim için pek tartışmalara katılmıyorum ama KV Ezel konusundaki net KV hatta bir çok şeyde Ezel'in KV'den esinlendiği durumlar var.

Yahuu sormaaaa işte ona sanat diyorlar. Çay içen insan kötü olmaz, o gemi bir gün gelecek bunlar o dönemin belli başlı dergilerinin doldurması ben sana diyim.
Yahu dizinin finali bile araklamaydı daha neyi tartışıyoruz :A Ha LiM biraz daha depresif kişilere hitap eden bir yapım o tarz kişilere oynamayı seviyorlar.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Yahu ben de karşı cinsten birine Seinfeld daha iyi demem çünkü Seinfeld biraz daha erkeksi sen ona rağmen seviyorsun :A Ben kız arkadaşıma o kadar yalvardım bu ne diye kapadı mesela...
yazın uygun olunca bir komedi dizisi izlemek istiyorum yabancı ama böyle en iyilerinden senin de en çok övdüğün bu galiba :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hocam aha bu bölüm djsjsjsjjs

@xdragxx
Ya hocam abartısız ilk sezonda boş bölüm yoktu bu bölüm de çok iyiydi :A Bu sezon Hangover, Süt Kardeşler'den alınan bölümler de çok iyiydi :A Şu domuşuk Sevim'in yarısı kadar komik karakter çıkarabilmiş mi L&M mesela.
Yahu şu ilk sezonun bölümlerini en az 5 kez izledim bu gidişle 6.ya başlayacam skljgjkls

Yine 31.bölümden :A Yine 1 dakika en az 2-3 güldüren espri...