Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne fikri kardeşim, burada iki sanat eseri kıyaslıyoruz ve siz birbirlerinin kulvarlarında olmayan, rakip dahi olamayacak iki diziyi kıyaslıyorsunuz. Sonra fikre saygı bekliyorsunuz... :A Biri Mercedes diğeri Doğan SLX... @Tolstoyevski
@xdragxx hocam ne diyor bu yoldaşım ne diyor.. :A
------

Herşey bunla başaladı sanmıştım ama 👆
Sonra 👇

👆Burda dizisine olan sevgisini paylaşan bir paylaşımda.. 👇

👆Birden bombanın fitilinin çekildiği mesaj atılmış.......
Masumiyetim kanıtlandı :A

Herşey bunla başaladı sanmıştım ama 👆
Sonra 👇

👆Burda dizisine olan sevgisini paylaşan bir paylaşımda.. 👇

👆Birden bombanın fitilinin çekildiği mesaj atılmış.......
Evet sanırım bu sefer fitili ben ateşledim gibi oldu ama genel bir patlamaydı bu sanki... :A L&M konusunda dolmuşum ve bu konuyu uplatan Aykut hocamı görüp saldırmışım... :A @xdragxx

Ama kabul et güzel yerden vurdum şimdi Yavuz'un kimlik fotosu öyle olsa gülerdin :A
Yahu kardeşim ben absürt diyalog seviyorum ya da atıyorum L&M'nin 4.sezonunda olan akıl hastanesi bölümü baya iyiydi Erdal Bakkal'ın orda bile bakkal kurması güldürdü mesela. Ama öbür türlü kötülük havuzuymuş bilmem neymiş Sihirli Annem, Selena tadı veriyor çok abartılınca :A
@MEnes ,Ne yalan söyliyeyim seyredince bende o tadı alır gibi oldum. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Konuyu uplatan Hainli Fedai olmuştu ama :A düştün tuzağa :A
Konunun öncesine gidip bakmadım, ben son mesajı görüp saldırdım ve pişman değilim... :A
Yoo biz çoğunluğuz sen azınlıksın :A
O çoğunluk dizinin gerçek ve has fanları değil, kendini L&M sever diye gösterip aslında dizinin antisi olan insanlar... :A Gerçek L&M'ciler şu şartlarda çıkan 4. sezonu beğenir ve bizimle aynı fikirde olur... :A

Konunun öncesine gidip bakmadım, ben son mesajı görüp saldırdım ve pişman değilim... :A

O çoğunluk dizinin gerçek ve has fanları değil, kendini L&M sever diye gösterip aslında dizinin antisi olan insanlar... :A Gerçek L&M'ciler şu şartlarda çıkan 4. sezonu beğenir ve bizimle aynı fikirde olur... :A
Aynen tek fanı sensin dizinin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
@MEnes ,Ne yalan söyliyeyim seyredince bende o tadı alır gibi oldum. :A
Alakası bile yok ama siz bilirsiniz... Hafızanız pek kuvvetli değilmiş demek ki... :A
------

Aynen tek fanı sensin dizinin :A
Tek tek bölümler boyu her detayı inceledim ve yazdım... Dizinin aslında olmayıp olduğu gibi gösterildiği tüm detayları ve tezleri çürütürüm... Eskilerle kıyaslayarak hem de... İnsanlar nereleri nasıl eleştireceğini şaşırmış... Kendini eleştirmen sanıyor herkes ama neyin ne olduğunu bilmeden, eskiyi hatırlamadan eskiye bakıp eleştirmek komik... Tek tek her şeye cevap veririm. L&M 4. sezon kusursuz değil zaten bölümlerde ben de söyledim bunu, hatta eleştirdiğim yerler de duruyor orada aynı şekilde. Ama genele bakıp çöp olmuş demek ve senin özelinde diyecek olursam 6.7 puan vermek de neresinden tutarsan tut komik...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aslında 4. sezonda L&M'de olmayıp, gaipten gördüğün ve olduğunu düşündüğün garip durumları yazıyorsun diye düzeltelim... :A
Geri dönen bir dizi genelde olumsuz eleştiri eski tadı vermiyor gibi yorumlar alır. Ama LM de bu yorumları çok az gördüm. Diziyi izlemeyen biriyim ama bu kadar uzun süre sonra dönen dizi için bence genelde olumlu ve anlayışlı yorum olması iyi olduğunu gösterir.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Geri dönen bir dizi genelde olumsuz eleştiri eski tadı vermiyor gibi yorumlar alır. Ama LM de bu yorumları çok az gördüm. Diziyi izlemeyen biriyim ama bu kadar uzun süre sonra dönen dizi için bence genelde olumlu ve anlayışlı yorum olması iyi olduğunu gösterir.
Ya zaten 8 yıl sonra dönmüş bir dizi ve 1 - 1.5 ayda yazılıp 2 ayda çekilmiş bir diziden insanlar neler bekliyor ben anlamıyorum. Ki o 'Eski tadı vermiyor'cular biraz hayal dünyasında yaşıyorlar. Eski tadı yüzde 80 - 85 bandında gayet de veriyor. Birebir aynısı ve kusursuz olması zaten imkansız ama bölümler geçtikçe çok daha iyiye giden ve sonraki sezon için bu umudu iyice artıran bir sezon. O yüzden ortada bahsedildiği gibi bir tablo asla yok ve asla kabul edilemez...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
michael jackson smile GIF

Ya zaten 8 yıl sonra dönmüş bir dizi ve 1 - 1.5 ayda yazılıp 2 ayda çekilmiş bir diziden insanlar neler bekliyor ben anlamıyorum. Ki o 'Eski tadı vermiyor'cular biraz hayal dünyasında yaşıyorlar. Eski tadı yüzde 80 - 85 bandında gayet de veriyor. Birebir aynısı ve kusursuz olması zaten imkansız ama bölümler geçtikçe çok daha iyiye giden ve sonraki sezon için bu umudu iyice artıran bir sezon. O yüzden ortada bahsedildiği gibi bir tablo asla yok ve asla kabul edilemez...
Valla izlemediğim için kendi kişisel yorumum yok ama dış gözlemim olumlu yönde olduğu. Zaten ne kadar iyi olursa bunu diyenler yine çıkıyor
------

@Dosi dediğin gibi girince bayağı vakit yiyor forum bir daha gündüz girmeyeceğim :A

Valla izlemediğim için kendi kişisel yorumum yok ama dış gözlemim olumlu yönde olduğu. Zaten ne kadar iyi olursa bunu diyenler yine çıkıyor
------

@Dosi dediğin gibi girince bayağı vakit yiyor forum bir daha gündüz girmeyeceğim :A
Tecrübe konuşuyor :A
Geceleri ders çalışmaya alışkın biriysen veya uykunu dengelemek istiyorsan ozaman da gece takılmaman gerekir :A
Ben ilk işe başlarken daha saat farkımız 1 saatti ve en yoğun zamanda uykuya kaçmak zorunda kalıyordum, başlarda 11 gibi. Şimdi saat farkımız malum 2 saat oldu ve bu kez girdiğimde millet olmuyor 1-2 arası sizin saatle ama bizde 11-12 :A dün hareketliydi ama hafta içi en geç uyuma saatim olarak karar verdiğim 12 düzenimi bozmamak için mecbur çıktım :A

Tecrübe konuşuyor :A
Geceleri ders çalışmaya alışkın biriysen veya uykunu dengelemek istiyorsan ozaman da gece takılmaman gerekir :A
Ben ilk işe başlarken daha saat farkımız 1 saatti ve en yoğun zamanda uykuya kaçmak zorunda kalıyordum, başlarda 11 gibi. Şimdi saat farkımız malum 2 saat oldu ve bu kez girdiğimde millet olmuyor 1-2 arası sizin saatle ama bizde 11-12 :A dün hareketliydi ama hafta içi en geç uyuma saatim olarak karar verdiğim 12 düzenimi bozmamak için mecbur çıktım :A
Hayır gece benim için daha iyi fazla kişi olmuyor o yüzden sadece bakıp bildirimlere çıkıyorum. :A