Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız tartışma cidden çocuk seviyesinde düştü gibi sizin gibi kaliteli insanlara yakıştıramadım
Hiç sorma ben de kendime yakıştıramadım ama girdiğim dizi sayfasıyla alakalı sanırım... :A Bir de yoldaşım olacak @Maskeli Fedai seviyeyi diplere düşürdü ben de ona uymuş gibi oldum...

Bu sahnenin içindeki saçmalıklar bile bambaşka bir sanatsal kaliteye ve müzikal kaliteye sahip... :A Ferdi Tayfur şarkısını böyle kullanmak kimin aklına gelirdi sanki, heey gidi hey... : A
Geniş Aile'nin de var böyle sahneleri diyecektim ki bir arak daha yuh be kardeşim...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Üçüncü sezon olmaması gerekirdi maalesef. İkinci sezonda da 55-70 arası bölümler var ilk sezon kadar başarılı :A
Ya Geniş Aile reyting kaygısı güttü hep ondan biraz aşk, meşk işlerine girdi istemeden Cüneyt İnay. L&M gibi top 100'e giremeyip devam etme lüksü olsa çok daha iyi olurdu. L&M zaten Kanal D'de 5 bölüm barınamazdı...
------

Ulvi sıfatları>LM+Ben de Özledim
Üçüncü sezon zaten çok sürmedi. İkinin 60'lı bölümleri iyiydi. Özellikle Testere ve Arka Pencere filmine gönderme yaptıkları bölümler :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hiç sorma ben de kendime yakıştıramadım ama girdiğim dizi sayfasıyla alakalı sanırım... :A Bir de yoldaşım olacak @Maskeli Fedai seviyeyi diplere düşürdü ben de ona uymuş gibi oldum...
Fikirlere saygı duymak yerine saldırıya geçmeseydiniz bunlar yaşanmayacaktı..
------

@Dosi yok yok bu cidden bizden :A

Adamlar geleceği görmüş.. Ulvi millete virüs bulaştırıyordu djsjsjsjjss

Geniş Aile'nin de var böyle sahneleri diyecektim ki bir arak daha yuh be kardeşim...

Ya kardeşim birisi dizide yayınlanmış birisi kolaj yapılıp sahneler toplanmış... Attığın video dizide birebir bu şarkıyla bu şekilde yayınlanmışsa getir bana, öyle arkaya şarkıyı atıp sahnelerin toplandığı videoları getirme... :A Hayır dizide böyle yayınlansa bile yine arak değil, sahnelerin uzaktan yakından alakası yok birbiriyle... :A

Fikirlere saygı duymak yerine saldırıya geçmeseydiniz bunlar yaşanmayacaktı..
------

Adamlar geleceği görmüş.. Ulvi millete virüs bulaştırıyordu djsjsjsjjss
Ne fikri kardeşim, burada iki sanat eseri kıyaslıyoruz ve siz birbirlerinin kulvarlarında olmayan, rakip dahi olamayacak iki diziyi kıyaslıyorsunuz. Sonra fikre saygı bekliyorsunuz... :A Biri Mercedes diğeri Doğan SLX... @Tolstoyevski

Ya kardeşim birisi dizide yayınlanmış birisi kolaj yapılıp sahneler toplanmış... Attığın video dizide birebir bu şarkıyla bu şekilde yayınlanmışsa getir bana, öyle arkaya şarkıyı atıp sahnelerin toplandığı videoları getirme... :A Hayır dizide böyle yayınlansa bile yine arak değil, sahnelerin uzaktan yakından alakası yok birbiriyle... :A
Aynen şarkının akıllarına gelmesi doğal :A
Diziyi izleyenler zaten kolaj değil dizide 2 kez bu şarkıyla sahne çekildiğini biliyor ama bulup sana kanıtlamaya çalışmayacağım..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
LiM falan hikaye tek gerçek komedi dizisi kendisidir..
Herşey bunla başaladı sanmıştım ama 👆
Sonra 👇

Ulan canım sıkılınca şu sahneyi izliyorum skljjklgjklsgjklsjkl
O kimlik fotoları, sizinle mi görüşüyoruz gibi absürt bir söylem Cüneyt İnay ne sağlam kalemin varmış dkljgjlslgjk
👆Burda dizisine olan sevgisini paylaşan bir paylaşımda.. 👇
Yüzüm kımıldamadı... L&M 4. sezonda şu sahneden komik onlarca sahne bulurum 15 20 saniyelik hem de...
👆Birden bombanın fitilinin çekildiği mesaj atılmış.......

Ne fikri kardeşim, burada iki sanat eseri kıyaslıyoruz ve siz birbirlerinin kulvarlarında olmayan, rakip dahi olamayacak iki diziyi kıyaslıyorsunuz. Sonra fikre saygı bekliyorsunuz... :A Biri Mercedes diğeri Doğan SLX... @Tolstoyevski
Mercedes ne zaman Doğan'dan parça kopyalıyor ilginç :A