Arada yapabiliyorum böyle sürprizler...Doğru böyle olmak çok zor değilmiş bak...
İyiki kurayı o çektide bana bilenmedinYıllar geçse de üstünden, bu Yakamoz bunu unutur mu
Keşke kelimesiyle aram kötü benim, çok fazla var bende ondan..
Keşke öyle olsaydı ama işte istediğimi alamadımKorktun mu…
Dosi hanıma bak dostu dosta kırdırıp reyting almak istiyor her tur.
İyiki kurayı o çektide bana bilenmedin
Bu cümleyi özel mesaj kutusundan mı aşırdın?...Arada yapabiliyorum böyle sürprizler...
Tüm yeminleri edebilirim. Her sözüm bir senetBilmem artık, aslında belki senden şüpheliyorumdur da şimdi mikasa tarafını iğnelemeyelim. @12.Adam
Çok tehlikeli bir kadınsın ortağım...İyiki kurayı o çektide bana bilenmedin
------
Keşke öyle olsaydı ama işte istediğimi alamadım
Yoo.Bu cümleyi özel mesaj kutusundan mı aşırdın?...
Çok tehlikeli bir kadınsın ortağım...
Yoo.
Yok @Yakamoz-Asi Akrep@Dosi suyu ısıt... Yengeç buldum.
Yani tehlikeli sayılmam zararsızım ama fena olduğum doğrudurÇok tehlikeli bir kadınsın ortağım...
Yoo.
Bu arada sen ve @Sherlock bana etkileşim hit vs dedinizde. Konularım 12 olmadan geldi yani gelecek her yorum ve hit hiç bir katkı sağlamayacak yeni haftaya ince düşünseydim 5 dakika daha geç açmalıydımAynı Acun.. tehlike yok ama fena olmak isterse kimseyi tanımaz
------
Gece gece uyutmayacan beni kesin Akrep videosu
Bu arada sen ve @Sherlock bana etkileşim hit vs dedinizde. Konularım 12 olmadan geldi yani gelecek her yorum ve hit hiç bir katkı sağlamayacak yeni haftaya ince düşünseydim 5 dakika daha geç açmalıydım
Artık final konusunda telefi ederiz bir şekilde
Bu arada sen ve @Sherlock bana etkileşim hit vs dedinizde. Konularım 12 olmadan geldi yani gelecek her yorum ve hit hiç bir katkı sağlamayacak yeni haftaya ince düşünseydim 5 dakika daha geç açmalıydım
Artık final konusunda telefi ederiz bir şekilde
@Yakamoz-Asi haklı, böyle yaparak gelecekte yapacağın reyting oyunlarına zemin hazırlamışsın işte.Sen şimdi bu şirinlere şenlik şirin hareket ile bizi kandırmaya mı çalıştın. @Sherlock gibi nickinde Sherlock olan birinden bu oyunlar kaçmaz. Birde Akrep burcu Yakamoz bunları yemez.
Keşke 5 dakika daha geç açsaydım. Kaybettik tüh sjsjjsjs@Yakamoz-Asi haklı, böyle yaparak gelecekte yapacağın reyting oyunlarına zemin hazırlamışsın işte.
Şu moddasın tam olarak:
Ekli dosyayı görüntüle 119983
Bu nasıl bir para hırsıymış arkadaş, bütün İsveç'i alacak kadar reyting aldın işte dur artık.Keşke 5 dakika daha geç açsaydım. Kaybettik tüh sjsjjsjs
Sen enleri çabuk aç bu hafta. O ilk kaoslu konum ile Survivor konusu kapışacak mesaj kısmında, aaaa dur Survivor da benim konu
Aynen modum o 2022 güzel kapattım, 2023 güzel açacağım
Ekli dosyayı görüntüle 119984
Keşke 5 dakika daha geç açsaydım. Kaybettik tüh sjsjjsjs
Sen enleri çabuk aç bu hafta. O ilk kaoslu konum ile Survivor konusu kapışacak mesaj kısmında, aaaa dur Survivor da benim konu
Aynen modum o 2022 güzel kapattım, 2023 güzel açacağım
Ekli dosyayı görüntüle 119984