Sen kaçıyordun güya ama daha buradasın sjjsjjsO manyak tek tek okur cevap verir Dosi hanım merak etmeyin. @MEnes
Herkes @Sherlock değil ki aksatsın...@MEnes yoldaşım bildirimleri atlamaz. Gelince hepsine bakacaktır eminim
Gitme burdan sen olmayınca forumda yaşayamam yalvarıyorum.Sen kaçıyordun güya ama daha buradasın sjjsjjs
Benim 15 dakikam kaldı. Ben yaz ayından yılbaşına kadar 11’i hiç geçirmedim bizim saatle. Yılbaşı sonrası limiti 12’ye çıkarmaya karar verdim
Forum böyle şenlenince gidemiyor insan
GSen kaçıyordun güya ama daha buradasın sjjsjjs
Benim 15 dakikam kaldı. Ben yaz ayından yılbaşına kadar 11’i hiç geçirmedim bizim saatle. Yılbaşı sonrası limiti 12’ye çıkarmaya karar verdim
Forum böyle şenlenince gidemiyor insan
İşte bu beee, tam olarak olması gerektiği gibi olan Zey...Sjsjjsjsj 1’i biraz üzüyordunuz. 1 artık 2 olup sizin gibi üşengeç ve umursamaz olunca daha iyi oldu @MEnes
Bildireme boğduk adaşımı, gelince ağlayacak. @MEnes
Ben mesaj salmam ve okurken gülerek okudum bir çoğunu...Umarım salmaz hepsini. Bir sürü kaliteli boş mesajlarda var. Tam sevdiği @MEnes
O manyak tek tek okur cevap verir Dosi hanım merak etmeyin. @MEnes
Nasıl da biliyor beni canım yoldaşlarım... @Dosi senin de biliyor olman gerekiyordu...@MEnes yoldaşım bildirimleri atlamaz. Gelince hepsine bakacaktır eminim
bir keresinde salmıştın, uğraşamam bakmaya demiştin, ondan şey ettimİşte bu beee, tam olarak olması gerektiği gibi olan Zey...
------
Ben mesaj salmam ve okurken gülerek okudum bir çoğunu...
------
Nasıl da biliyor beni canım yoldaşlarım... @Dosi senin de biliyor olman gerekiyordu...
Elbette... Sizin yeriniz başka, o kaliteli boş goygoyları kaçıramazdım, tek tak baktım hepsine...bir keresinde salmıştın, uğraşamam bakmaya demiştin, ondan şey ettim
Ama tabi senin sabar tayfan artı ben bir olunca kaliteli boş mesajların olma ihtimali yüksek olduğundan kaçırmak istememişsindir
Keşke o esnada sende olsaydın ama oyun oynamaktan vakit bulamadın buraya @MasacREElbette... Sizin yeriniz başka, o kaliteli boş goygoyları kaçıramazdım, tek tak baktım hepsine...
bir keresinde salmıştın, uğraşamam bakmaya demiştin, ondan şey ettim
Ama tabi senin sabar tayfan artı ben bir olunca kaliteli boş mesajların olma ihtimali yüksek olduğundan kaçırmak istememişsindir
Elbette... Sizin yeriniz başka, o kaliteli boş goygoyları kaçıramazdım, tek tak baktım hepsine...
Bu leş ne oynuyor?Keşke o esnada sende olsaydın ama oyun oynamaktan vakit bulamadın buraya @MasacRE
Sadece oyun yok ya, dışarılara da çıktım bu hafta sonu... He gece napıyordum hatırlamıyorum ama bir şeyler izliyor da olabilirim yani... Foruma hiç giremedim açıkçası...Keşke o esnada sende olsaydın ama oyun oynamaktan vakit bulamadın buraya @MasacRE
Seni hiç alakadar etmez... Bende oyun, film, dizi, anime, manga hiçbiri bitmez...Bu leş ne oynuyor?
Efendi bir biçimde sordum.Ne diye çirkinleşiyorsun? @DosiSadece oyun yok ya, dışarılara da çıktım bu hafta sonu... He gece napıyordum hatırlamıyorum ama bir şeyler izliyor da olabilirim yani... Foruma hiç giremedim açıkçası...
Seni hiç alakadar etmez... Bende oyun, film, dizi, anime, manga hiçbiri bitmez...
İlk taşı günahsız olanımız atsın diyecem ama hepiniz günahkârsınız...Artık efendilik devri bitti... Artık hainlik devri başladı...
Hiç sorma, o kadar naif bir cümleydi ki şaştım kaldım...
Öyleyiz evet, hepimiz büyük hainleriz...İlk taşı günahsız olanımız atsın diyecem ama hepiniz günahkârsınız...
Şeytan gibi sizleri taşlayacağım...Öyleyiz evet, hepimiz büyük hainleriz...
Biz şeytanca hainler değiliz, naif ve zararsız hainleriz...Şeytan gibi sizleri taşlayacağım...
Kıvırma dansöz Erdal...Biz şeytanca hainler değiliz, naif ve zararsız hainleriz...