Survivor devam ederken bu konuya girmeme kararımda ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı Yok ya bu Hainli Fedai denen herif cidden benim kanımı donduruyor. Hatta tiksiniyorum bu heriften. Yüksek şurada toplantımızı gerçekleştirelim biz bu adam için. Oradan çıkan sonuca göre hareket eder, gerekli adımları atarız artık aramızdaki hain için... @MEnes
Ha evet o oldu şu verdiğim arada yaptığım Türkiye tatili, o şehir bu şehir gezilerim ile bir takım değişiklikler oldu evetGüncellenmiş Dosi.
iOS 15, İOS 16 gibi.
Hoooop başladığımız yere geri döndük.Survivor devam ederken bu konuya girmeme kararımda ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı Yok ya bu Hainli Fedai denen herif cidden benim kanımı donduruyor. Hatta tiksiniyorum bu heriften. Yüksek şurada toplantımızı gerçekleştirelim biz bu adam için. Oradan çıkan sonuca göre hareket eder, gerekli adımları atarız artık aramızdaki hain için... @MEnes
Dosi v2.0 be kardeşim. Biz 1’den de razıydık.Ha evet o oldu şu verdiğim arada yaptığım Türkiye tatili, o şehir bu şehir gezilerim ile bir takım değişiklikler oldu evet
Bundan sonra böyle.
Yeni mod insan herhalde bilemedim
------
Beni iyi tanıman gerekirdi bu durumlarda. Senle eskiden konuştuk diye hatırlıyorum benzer mevzuları
Ya artık gerekeni yap ya da kaç… @Maskeli FedaiSurvivor devam ederken bu konuya girmeme kararımda ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı Yok ya bu Hainli Fedai denen herif cidden benim kanımı donduruyor. Hatta tiksiniyorum bu heriften. Yüksek şurada toplantımızı gerçekleştirelim biz bu adam için. Oradan çıkan sonuca göre hareket eder, gerekli adımları atarız artık aramızdaki hain için... @MEnes
Mikasa hanımin kafasında tilki sürüsü var kuyruklarini birbirine degdirmemek için büyük uğraş veriyor. @Dosi
Sonuç gene bağrına bastı... Bumerang gibi atıyorlar geri geliyor... @DosiYa artık gerekeni yap ya da kaç… @Maskeli Fedai
O ne demek oluyor?Oklavanın uçtuğu hava sahası altında duralım, ne olur bilinmez.
Sjsjjsjsj 1’i biraz üzüyordunuz. 1 artık 2 olup sizin gibi üşengeç ve umursamaz olunca daha iyi oldu @MEnesDosi v2.0 be kardeşim. Biz 1’den de razıydık.
Hemende kendine pay çıkarıyor @MEnes
Ha sen beni kızdırdığında adaşın boşver o leş herifi demiş olabilir sjsjjsjjs
Yok yok ben kendi kendime verdim kararlarımı bu halimi çok seviyorum
------
Onu olmak için 172828191991 vol olması gerekir
Demez mı leşloglu leşlek duydu bu kulaklar... @Dosi“Leş herif” mi… Yok ya dememiştir. (Dedi…) @MEnes