Şimdi yeni sayfaya geçtik, görmezler kesinEtiket etmedim ki damlamasınlar diye.
Saatiniz 3 olmuş. Git uyu artık
Şimdi yeni sayfaya geçtik, görmezler kesinEtiket etmedim ki damlamasınlar diye.
Ok, iyi geceler.Şimdi yeni sayfaya geçtik, görmezler kesin
Saatiniz 3 olmuş. Git uyu artık
ben tesadüfen görmüştüm. @Maskeli Fedai ’nin bile haberi yoktu. Artık öğrenmiş oldu
Dosi hanım varken sana inanacak değiliz Hainli Fedai... Dosi hanım gizli mekanın var diyorsa vardır. Dökül bakalım ne işler çeviriyorsun kapalı kapılar ardında... @Sherlock
Paramparçayım..@Dosi hanım buyurun, bu hain herifin tabutuna bir çivi de siz çakın. Gizli mekanları, ortadan kaybolmaları, hainlikleri, ince işleri bitmiyor bu adamın. Bu duruma artık kalıcı bir çözüm bulabilmek adına bu herifi gömmeye karar verdik...
Yorum yok Bu iddiaları reddediyorum.
tamamdir mesaj alindi. Artik bu konuda yorum yapmayacagim mesaj adrese ulastiYorum yok Bu iddiaları reddediyorum.
Yorum yok Bu iddiaları reddediyorum.
Daha kim bilir bilmediğimiz neler neler yapıyorsun Hainli Fedai…tamamdir mesaj alindi. Artik bu konuda yorum yapmayacagim mesaj adrese ulasti
İlk kez çeyrek final başarısı gösteren @BARON男爵 @MasacRE ve @Aserat ’ı tebrik ederiz. @bazinga ’da elenen bir diğer üye oldu.
@Angelica @serhatt ve @12.Adam ilk kez yarı final başarısına ulaştılar. Tebrikler. @Sherlock bir diğer yarı finale ulaşan isim oldu.
Konuları hazır edip karşınızda olacağım ama önce ufak bir takım işlerim var
ben ve @Bully ayri kura cektik ve ikimizin cektigi kurada ayni eslesme cikti. Hakkinizda hayirlisiBakalım kimle eşleşecem
Ölüm kurası geliyor.ben ve @Bully ayri kura cektik ve ikimizin cektigi kurada ayni eslesme cikti. Hakkinizda hayirlisi
Onu istiyorum. İntikam intikam alacağım.İlk kez çeyrek final başarısı gösteren @BARON男爵 @MasacRE ve @Aserat ’ı tebrik ederiz. @bazinga ’da elenen bir diğer üye oldu.
@Angelica @serhatt ve @12.Adam ilk kez yarı final başarısına ulaştılar. Tebrikler. @Sherlock bir diğer yarı finale ulaşan isim oldu.
Konuları hazır edip karşınızda olacağım ama önce ufak bir takım işlerim var
her biri ölüm kurasiÖlüm kurası geliyor.
nasipte varsa olurOnu istiyorum. İntikam intikam alacağım.
Kuranın önemi yok, @12.Adam şampiyon olur oranı 1,10...her biri ölüm kurasi
nasipte varsa olur